WAKE UP!!! סופ"ש.

WAKE UP!!! סופ"ש.../images/Emo203.gif

(היי, אני 'זה לא נגמר'. החלפתי כינוי
) משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: איך היה בבצפר: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע טוב

Efrat K

New member
אתם לא תזרקו אותי נכון?

התחשק לי לבקר,חוץ מזה אני בת 18 ככה שטכנית אני עדיין טינאייג'רית. משהו טוב שקרה לך השבוע:שכתבו לי על הטפסי משוב "אפרת המלכה הייתה מדריכה מצויינת!!". משהו רע שקרה לך השבוע:
חיילים מחיל ההנדסה עיצבנו אותי,כאילו אם הרצל לא מעניין אתכם תצאו החוצה ואל תפריעו לי!
אכזבת השבוע:אכלתי יותר מדי? איך היה בבצפר:היה מעולה,במיוחד לאחר שסיימתי י"ב. שיר שלא הפסקת לשמוע:אנה אפנה-ארז לב ארי. התחדשות השבוע:לא יודעת מה קניתי. תוכנית השבוע:סרוגים. סרט השבוע:לא יצא לי לראות. ספר השבוע:קראתי "נערת החלום האמריקאי" די טיפשי. מאכל השבוע:כל מה שאכלתי. יציאת השבוע:לא זכור לי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:הכל חוץ מיום כיפור שאין לי כוח אליו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:חסוי. אדם שעשה לך את השבוע:חסוי. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:אפרת המלכה!!
תמונת השבוע:התג שלי מהמוזיאון. התוכניות שלי לשבוע הבא:לאכול הרבה בסעודת מפסקת ולעבור את יום כיפור בשלום. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד.

Swap Meet

New member
"היא אומרת זה טוב, זה ההפך מרע.."../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ בעיקרון חופש ומסיבת פיג'מות אצל חברה. משהו רע שקרה לך השבוע: נמממ לא עולה משהו אכזבת השבוע:מהמסיבה מהבנות שהיו שם.... איך היה בבצפר: בסדר גמור:) 94 במתמטיקה! כן!! שיר שלא הפסקת לשמוע: אסף אבידן- weak התחדשות השבוע: שאמא תפרה את הסרטים לנעלי פוינט תוכנית השבוע:פעם בחיים סרט השבוע: בליינד דייט ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פיצה דומינוס ואללה הם טעימים... והעוגת דבש שהכנתי
יציאת השבוע: נמנמ אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום תנועות הנוער!!! וואו! ויום כיפור אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כולם אדם שעשה לך את השבוע: נמממ ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: יום תנועות הנוער,בלט,יום כיפור ועוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצוין

למעלה