סביר להניח שיקח לך פחות משעה
סביר להניח שזה יקח לך פחות משעה אם תעבוד לפי ההוראות. אבל נגיד שזה כן יקח שעה, נגיד שכן, האם לדעתך זה לא שווה את המאמץ כדי להיכנס לתוך עולם קסום ומציאותי לחלוטין שבו אתה יכול לעשות הכל ולממש כל פנטזיה שיש לך בצורה הכי מציאותית שיכולה להיות ? תחשוב על זה ! תחשוב אם זה לא דבר ששווה שעה קטנה של מאמץ ! בדיונים קודמים שהיו לנו לא מזמן בנושא הזה באמת אמרנו ששיטות טובות הן להקשיב לתיקתוק של שעון ששמים לדוגמה על כיסא ליד המיטה, או להקשיב לנשימות ולשמור על המודעות העצמית שלא תעלם. אני גיליתי ששיטות שבהן חוזרים לע משפטים בראש או ספירה של כבסים מאד מקשות עלי להרדם. בשיטה הזאת "ווילד" המחשבות שבאות כל הזמן לראש הן האוייב הכי גדול של השיטה הזאת ! אל תיתן לעצמך להיסחף איתן לתוך שינה לא מודעות, תתרכז רק במה שהחלטת עליו ובשום אופן אל תיתן לעצמך לינדוד עם המחשבות שצצות !! זה כל הטריק בשיטה הזאת לדעת לא ליפול בפח של המחשבות הממזריות האלה שכל הזמן מנסות להסיט אותך מהמטרה שלך ! עכשיו כמו שאתה יודע אתה צריך לעשות את השיטה הזאת רק אחרי 5 שעות שינה ( כי לפני זה יהיה לך מאד מאד קשה להיכנס לחלום צלול כי בתחילת השינה עדיין לא חולמים אלה רק אחרי 90 דקות בערך, וגם כשמתחילים כבר לחלום החלומות עדיין מאד קצרים ושבריריים ) רק אחרי 5 שעות שינה מתחילים החלומות המאד ארוכים ואז גם תתחיל לחלום מיד כשתרדם, כדי שלא יקח לך הרבה זמן להרדם אני מציע לך לנסות לישון רק 5 או חמש וחצי שעות לפני שתקום במקום 6 שעות, ותתכנן את הזמן ככה שתחזור לישון בסביבות 5:00 בבוקר שעדיין יש חושך בחוץ ולכן ויהיה לך הרבה יותר קל להרדם וגם זו שעה שהיא עדיין שקטה כי כולם עוד ישנים. אני מציע שתלך לישון ב 11:30 בלילה, תתעורר ב 4:30 ואחרי חצי שעה ב 5:00 בבוקר תנסה. אם גם אז יהיה לך קשה להרדם אז בפעם הבאה שתנסה אותה תקום רק ל 5-2 דקות וישר תחזור למיטה לנסות. כמו כן לא יודע אם היית בדיון שהיה לנו אבל בשלב שבו אתה מרגיש את הוויברציות בגוף מאד יעזור לך אם תדמיין שאתה מסתחרר במהירות סביב עצמך ( כמו בשיטת הסיחרור להארכת החלום הצלול ) רוב הסיכויים שזה יכניס אותך תוך כמה שניות לחלום צלול, גם אם נדמה לך שהתעוררת תעשה מיד בדיקת מציאות כי יתכן מאד שתהיה לך התעוררות מדומה ! ( כוזבת ) ביי ביי אלון