Wake Initiated induction of l.d

llllllllll

New member
Wake Initiated induction of l.d

בעיה - אני לא מצליח לעשות ווילד! @#^%$@#$!!!!! תמיד כשאני עושה ווילד, אחרי כמה זמן שאני סופר פתאום עולים לי לראש כל מיני דברים מוזרים כאלה ( = 36, 37, 38, רן וסטימפי, מסטיק, קופסאות קרטון..). הרבה פעמים אני שם לב לזה, וחוזר לספור, אבל בסופו של דבר אני מאבד את המודעות הנרדם! למישהו יש רעיון למשהו מועיל לעשות במקום לספור/בשביל לשמור על המודעות? llllllllll

shabaz

New member
כן!!!

תתאמץ יותר חזק... זה קורה לי גם...שאני מנסה הקרנה... או!! שפשוט תישן יותר זמן או תהיה ער יותר זמן.

Variety

New member
תגובה

זה סימן טוב שאתה מתחיל לאבד את הספירה, זה אומר שאתה נכנס לשלב ההרדמות. כאן, תחזק את הפסירה ותמשיך. אפילו אם יקח לך שעה, או יותר, תמשיך ותמשיך. סבלנות - זה מה שיש לי להגיד, זה הכי חשוב. מתי ניסית ווילד? אחרי 5 שעות שינה? Variety-

UpTown~Girl

New member
יש לי רעיון גדול!!!

אוקיי, אז הרעיון שלי לא יפתור לך את הבעיה לגמריי, עדיין תצטרך להתאמץ לנקות את ראשך ממחשבות אבל זה בהחלט יעזור... אז ככה, אל תספור סתם ככה, תספור את התקתוקים של השעון! תקשיב לשעון ותספור: תיק1 תק2 תיק3 תק4 תיק5 תק6 תיק7 תק8...וכו´... אתה תצטרך ריכוז כדי לשמור על הקצב עם השעון...אז הראש שלך יהיה פחות פנוי למחשבות, כמובן שיש סיכוי קטן (גדול) שתתחיל לדמיין דברים משוגעים בגלל התיק תק של השעון, נגיד שתתחיל לדמיין את השעון ואז המוח שלך ידמיין דברים משוגעים, ואז תאבד צלילות, אבל זה תלוי עד כמה תתאמץ... אבל תנסה...בכל זאת!

llllllllll

New member
אז זהו, ש.....

חיפשתי, חיפשתי ולא מצאתי שום שעון או משהו מתקתק דומה.. נ.ב. אני לא ישן ליד המחשב, ככה שאני לא יכול להשתמש בתוכנות ודברים כאלה..

llllllllll

New member
נהפוך הוא.. מיי דיר פרנד..

יש לי בבית עשרות שעונים.. אף אחד מהם לא אנלוגי (כולם דיגיטליים), ואף אחד מהם לא מתקתק.. llllllllll

llllllllll

New member
שעה?!

זה באמת יכול לקחת שעה? ניסיתי אחרי 5, 5:30 ושש שעות שינה, וגם בשנת צהריים.. אני אף פעם לא מצליח!

אלון ב

New member
סביר להניח שיקח לך פחות משעה

סביר להניח שזה יקח לך פחות משעה אם תעבוד לפי ההוראות. אבל נגיד שזה כן יקח שעה, נגיד שכן, האם לדעתך זה לא שווה את המאמץ כדי להיכנס לתוך עולם קסום ומציאותי לחלוטין שבו אתה יכול לעשות הכל ולממש כל פנטזיה שיש לך בצורה הכי מציאותית שיכולה להיות ? תחשוב על זה ! תחשוב אם זה לא דבר ששווה שעה קטנה של מאמץ ! בדיונים קודמים שהיו לנו לא מזמן בנושא הזה באמת אמרנו ששיטות טובות הן להקשיב לתיקתוק של שעון ששמים לדוגמה על כיסא ליד המיטה, או להקשיב לנשימות ולשמור על המודעות העצמית שלא תעלם. אני גיליתי ששיטות שבהן חוזרים לע משפטים בראש או ספירה של כבסים מאד מקשות עלי להרדם. בשיטה הזאת "ווילד" המחשבות שבאות כל הזמן לראש הן האוייב הכי גדול של השיטה הזאת ! אל תיתן לעצמך להיסחף איתן לתוך שינה לא מודעות, תתרכז רק במה שהחלטת עליו ובשום אופן אל תיתן לעצמך לינדוד עם המחשבות שצצות !! זה כל הטריק בשיטה הזאת לדעת לא ליפול בפח של המחשבות הממזריות האלה שכל הזמן מנסות להסיט אותך מהמטרה שלך ! עכשיו כמו שאתה יודע אתה צריך לעשות את השיטה הזאת רק אחרי 5 שעות שינה ( כי לפני זה יהיה לך מאד מאד קשה להיכנס לחלום צלול כי בתחילת השינה עדיין לא חולמים אלה רק אחרי 90 דקות בערך, וגם כשמתחילים כבר לחלום החלומות עדיין מאד קצרים ושבריריים ) רק אחרי 5 שעות שינה מתחילים החלומות המאד ארוכים ואז גם תתחיל לחלום מיד כשתרדם, כדי שלא יקח לך הרבה זמן להרדם אני מציע לך לנסות לישון רק 5 או חמש וחצי שעות לפני שתקום במקום 6 שעות, ותתכנן את הזמן ככה שתחזור לישון בסביבות 5:00 בבוקר שעדיין יש חושך בחוץ ולכן ויהיה לך הרבה יותר קל להרדם וגם זו שעה שהיא עדיין שקטה כי כולם עוד ישנים. אני מציע שתלך לישון ב 11:30 בלילה, תתעורר ב 4:30 ואחרי חצי שעה ב 5:00 בבוקר תנסה. אם גם אז יהיה לך קשה להרדם אז בפעם הבאה שתנסה אותה תקום רק ל 5-2 דקות וישר תחזור למיטה לנסות. כמו כן לא יודע אם היית בדיון שהיה לנו אבל בשלב שבו אתה מרגיש את הוויברציות בגוף מאד יעזור לך אם תדמיין שאתה מסתחרר במהירות סביב עצמך ( כמו בשיטת הסיחרור להארכת החלום הצלול ) רוב הסיכויים שזה יכניס אותך תוך כמה שניות לחלום צלול, גם אם נדמה לך שהתעוררת תעשה מיד בדיקת מציאות כי יתכן מאד שתהיה לך התעוררות מדומה ! ( כוזבת ) ביי ביי אלון

למעלה