Wakamusha, רד מהסוס עליו עלית

gdisrael

New member
Wakamusha, רד מהסוס עליו עלית

מלבד לבצע עליי ועל "פגוש בדב שכול" "רצח-אופי", למעשה, לא עשית דבר. לשני אנשים פלונים שדנו עמנו, הזהרת שאנו הא ודא ... 1) לספק להא ודא סימוכין - בדייה וחלום גנוז. 2) להתרברב שכל דברינו, דברי הבל המה - בעוד שנינו העלנו בפורום אבולוציה טיעונים כנגדך, ואליהם הגבת בשתיקה מחרישה, ואף תגובתך לדברי "פגוש בדב שכול", היו ... "פיהוק ...". כרגע דינך כדין "מוציא-דיבה" ו"מעליז" ... ספק ולו סימוכין לאחד מן הדברים שנכללו ברצח האופי שביצעת עלינו, ואני מוריד את הכובע. ואסיים כפי שהתחלתי, רד, ומהר, מהסוס עליו עלית.

לכבוד gdisrael

אתה יודע מה הכי אהבתי בפורום אבולוציה???? שהשחיטה היתה כשרה חחח חזק ואמץ

gdisrael

New member
שכחתי שבפלאפון אתם רואים רק את

כותרת השרשור, בכל אופן, בשרשור "מערכת החינוך ניסתה כבר הכל".

הבעיה היא שמצויין שם קישור

ואיני יודע במה מדובר? ע``כ אתאזר בזבלנות עד לתיקונו של המכשף. אגב, הנבילות מאשימים אותי שכאילו בגין בעיה בהרקה ולא בגלל חיבור לא תקין של הטכנאי נשרף האר דיסק, ומן הסתם אפנה לתביעות קטנות או להגנת הצרכן כנגד הוט כמובן. השירות שלהם שלומיאלי

gdisrael

New member
חחח .. נו, חילוני ממוצע.

בכל זאת, באמת יש לך כוח להתעסק עם התביעות הללו ? (במיוחד לאחד שאין לו כוח לפתוח רמב"ם בשעה זו). בכל אופן, איני יודע על איזה קישור אתה מדבר, אמרתי לך שבדף הנוכחי הזה (של פורום חופש) נמצא השרשור, והבאתי את הכותרת שלו בהודעה לעיל. אגב, הודעה-פרטית, ראה.

מקמשה ציין קישור על

בוצינא דקוקוריקו ומשם כמדומני התפתח הויכוח. ובמה שנוגע לתביעות קטנות או לועדה להגנת הצרכן, ישנם גופים שיתפשו טרמפ על העסק ביש הלזה. ושמעתי שהוט עלו לכותרות בתוכניתו של אמנון לוי. וצדיקים מלאכתם נעשית ע``י אחרים

Wakamusha

New member
*אתה* הולך להגיד לי לעשות את זה?

אוקיי, אני לא אעשה את זה באופן ציבורי. דיל. אאוטינג זה נושא רגיל בפורומים. מה, שכחת את השרשור שהיה שבוע שעבר באתאיזם בו 4 חברי פורום הפגינו בוז אינסופי כלפייך וכלפיי השטויות שאתה כותב? אני לא מתכוון לנסות לשכנע אותך.. אתה הוזה לחלוטין.

gdisrael

New member
תגובה :

"מה, שכחת את השרשור שהיה שבוע שעבר באתאיזם בו 4 חברי פורום הפגינו בוז אינסופי כלפייך וכלפיי השטויות שאתה כותב?" אמרתי לך כבר להפסיק להמציא הגיגים לשוניים, זה מגוחך, "בוז אין סופי" ? בכל אופן, את האמת, אינני זוכר. ובכל אופן, אין זה קשור לענייננו, כל האתאיסטים חשים בוז כלפיי, לא 4, מהסיבה הפשוטה - אני תאיסט. חוצמזה, בוז תמיד אפשר להפגין (זה מנהג ידוע אצל האתאיסטים, למרות שלפעמים גם התאיאסטים עושים זאת) אבל באמת צריך להיות משהו מיוחד, בשביל לכתוב מדוע מפגינים הם הבוז .. (וראה דוגמת גוססי). אבל יש הבדל מאוד גדול בין בוז לבין רצח אופי - הם, האתאיסטים, רואים את דבריי, ויכולים לכתוב "שטויות" וכיוצא בכך (או להתייחס אליהם). אתה, מה עשית ? כתבת הודעה, לרחל, שתפסיק לדון איתי כי דבריי שטויות ! מי שמע כזה דבר ? שטויות או לא, אני מזמין את כולם לפורום אבולוציה לראות את הדיון שהיה בנינו. what ever ...

למעלה