waizman1
ר ריננית היחידה New member 18/9/06 #2 ../images/Emo65.gifwaizman1 יקרה../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif ליום הולדתך אני מאחלת לך הרבה אושר, אור ואהבה אוהבת אותך מאוד
../images/Emo65.gifwaizman1 יקרה../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif ליום הולדתך אני מאחלת לך הרבה אושר, אור ואהבה אוהבת אותך מאוד
מ מירבי* New member 18/9/06 #3 מזל טוב יקירתי../images/Emo140.gif איזה כיף, יום הולדת עם השנה החדשה. מאחלת לך שנה נפלאה שאני מקווה שתתחיל כבר עכשיו, בשורות טובות, בריאות, אושר ושמחה.
מזל טוב יקירתי../images/Emo140.gif איזה כיף, יום הולדת עם השנה החדשה. מאחלת לך שנה נפלאה שאני מקווה שתתחיל כבר עכשיו, בשורות טובות, בריאות, אושר ושמחה.
א אוריתוש 5 New member 18/9/06 #5 זמן יפה לחגוג יומולדת ../images/Emo75.gif../images/Emo65.gif יחד עם פתיחתה של שנה חדשה. <גם הבעל שלי נולד ממש יום לפני ראש השנה, והוא תמיד אומר שהוא מחכה בדיוק שנה עגולה ליום ההולדת...> ברכות לשנים מאושרות, מלאות, ובריאות!!!
זמן יפה לחגוג יומולדת ../images/Emo75.gif../images/Emo65.gif יחד עם פתיחתה של שנה חדשה. <גם הבעל שלי נולד ממש יום לפני ראש השנה, והוא תמיד אומר שהוא מחכה בדיוק שנה עגולה ליום ההולדת...> ברכות לשנים מאושרות, מלאות, ובריאות!!!
W waizman1 New member 18/9/06 #6 תודה לכולן על הברכות והאיחולים../images/Emo23.gif| אכן , זמן יפה לחגוג את יום ההולדת... מאחלת לעצמי שנה טובה עם הרבה הגשמה הלוואי ואלוהים שומע את תפילותיי ויחליט שהשנה הוא רוצה להפתיע ... בהזדמנות זאת אני רוצה לאחל לכולם שנה טובה ומתוקה עם הרבה... אהבה בריאות ושמחה ושוב תודה על איחולים למומולדת
תודה לכולן על הברכות והאיחולים../images/Emo23.gif| אכן , זמן יפה לחגוג את יום ההולדת... מאחלת לעצמי שנה טובה עם הרבה הגשמה הלוואי ואלוהים שומע את תפילותיי ויחליט שהשנה הוא רוצה להפתיע ... בהזדמנות זאת אני רוצה לאחל לכולם שנה טובה ומתוקה עם הרבה... אהבה בריאות ושמחה ושוב תודה על איחולים למומולדת
A anat301 New member 19/9/06 #7 מזל טוב המון המון אושר נחת ובריאות שיהיו רק בשורות טובות בשנה הזו אמן ואמן !!! נשיקות ענת