wacom!

dildoman3000

New member
wacom!

הי תהיתי אם לקנות טאבלט של וואקום.. אני אנימטור ויש מישהו שסורק עבורי את כל אלפי הפריימים שנאי מצייר, חשבתי שאם אני יעבור לציור ממוחשב אז יהיה הרבה יותר קל ונחמד... ועוד דברים.. הדגם שאני חשבתי עליו הוא מהסידרה החדשה (משהו 3) a4 או כפי שזה מכונה באירופה 9X12 מארה"ב אני יכול להביא אותו בסביבות ה-2000 ש"ח ומהארץ ה-3,509 זה הכי זול שמצאתי.. אני רוצה לציין שטרם הספקתי לבדוק את הלוח ואני עדיין בשלב הטרומי.. אבל יאללה, בטח מישהו כאן יודע לייעץ בנושא
צחי www.nisim.co.il

ic

New member
תשמע, הלוח החדש של wacom

זה ליגה אחרת, ברגע שתתחיל לא תוכל לחזור לעכבר בעבודה אני משתמש ב intous 2 שזה הדגם הקודם ובגודל A5 וזה מספיק בהחלט אבל אם יש תקציב ואפשר אז לך על ה A4 ואני חושב שההבדל מחירים בין הintous 2 ל 3 לא גדול. בכל מקרה נראה לי שעדיף להזמין בחו"ל כי זה יוצא יותר זול אפילו אם זה בדואר וצריך להוסיף מכס.

bluelake1

New member
האם היתרון בלוח עובד גם למי שמשתמש

בעיקר באיור וקטורי?

*GormE*

New member
לי יש תקציב ממש דל

ואני רוצה לעסוק בעיקר בצביעה ובאינקינג במחשב. הלוח הבסיסי שיש באריג'נט (3classic A6) עולה כ700 שקל וזה מה שאני יכולה להרשות לעצמי כרגע... כדאי לחכות עם זה ולחסוך או לקנות אותו? זה לשימוש פרטי.

sherban

New member
כן

כדאי לחסוך עוד. ולקנות לפחות A5. ובכל מקרה לא כדאי לקנות מאריג'נט היקרים בטירוף. לשם השוואת מחירים יש את FROOGLE.COM שממיין לפי מחירים. לדוגמא ה-INTUOUS3 A4 יוצא זול באיזה 1200 ש"ח אם מזמינים מחו"ל. 2600 שח (כולל משלוח 50$ ומע"מ) מול ה-3800 שאריג'נט גו(נ)בים.

dildoman3000

New member
1

השאלה היא אם לא יותר נוח (ויותר נוח...) לקבל אחריות בארץ.. ואם זה שווה את האלף ומשהו שקל. בכל אופן אני הולך להתנסות אצל החברה ברגע שאני מסיים את הבלאגן שאני עובד עליו עכשיו..

שכנה

New member
קחו בחשבון שמאתר החברה

אי אפשר להזמין לארץ: יש להם חוזה בלעדיות עם הספק (אריג'נט), אז הם לא מוכרים לאנשים מהארץ אלא דרכו. מה שמאפשר לאריג'נט לתקוע מחירים. יש לי חברה שקנתה משומש מ-Ebay.

למעלה