אני לא רואה.ועלי שביט אתה אומר
ששידור אנלוגי זה דבר שלא יהיה. ובאתר שלך בכתבה על ה-אסטרא1K הגדול בלויני אסטרא. בסעיף 1 רשום במפורש שהלוין מצוין לשידור אנלוגי.גם מבחינת איכות הקליטה וגם מבחינת מספר הערוצים. אז המסקנה היא ששידור אנלוגי תמיד יהיה.ורק חברות השידור תקבנה באיזו שיטת שידור לשדר אנלוג או דיגיטל. לי יש מקלט אנלוגי ואני לא מודאג להפך אם המידע שבאתר הוא נכון אני אקלוט את האלומה הכלל אירופית הרבה יותר טוב.בדיוק כמו שהתחיל לשדר האסטרא2C ועכשיו בלוין הזה בדיגיטל אני קולט את כל התדרים בלי פריזים.באנלוג אני רואה הרבה יותר טוב את הערוצים.עם קצת ספיקים בלבד.אני מדבר על הערוצים. 1-CNBCאירופה-ערוץ כלכלה.באנגלית 2-תדר10744H -שיש בו שידורים של שיגורי לוין של אסטרא.כולל ה1K.באנגלית וגרמנית. 3-QVC גרמניה-ערוץ קניות. 4-N24ערוץ חדשות.בגרמנית 5-טיוי טרול שופ גרמניה.ערוץ של סיורים וקניות. 6-טיוי שופ גרמניה-ערוץ קניות. 7-הום שופינג אירופה גרמניה-ערוץ קניות למוצרים המתאימים לבית. 8-ZDFערוץ כללי-בגרמנית.יש שמועות האומרות שיש משחק כדורגל הוא משודר רק בתדר הזה10964H אנלוג.של הערוץ הזה. 9- ארטה גרמניה-ערוץ סרטים ואומנות. 10-HESSEN-ערוץ של תוכניות אירוח.בגרמנית 11-SUDWEST-BW-ערוץ של תוכניות אירוח.בגרמנית ובנוסף אם המידע שבאתר הוא נכון אז אני אקלוט הרבה יותר טוב את הערוצים האלה באנלוג: 1-DSF-ערוץ ספורט -בגרמנית.המשדר גם כדורגל.יש קישור מטה. 2-TELE5 גרמניה-ערוץ כללי. 3-NDR -ערוץ של תוכניות אירוח.בגרמנית 4-MTVגרמניה-ערוץ מוסיקה בשפות אנגלית וגרמנית . 5-CNN אינטרנשיונל אירופה-ערוץ חדשות.באנגלית. 6-N-TV-ערוץ כלכלה.בגרמנית. 7-ORB-ערוץ של תוכניות אירוח.בגרמנית. 8-NEUN LIVE-ערוץ כללי.בגרמנית. 9-אסטרא ויזן טסט כארד-בינתיים יש שם שקופית של חברת אסטרא . 10-פאוניקס-ערוץ בגרמנית המרבה לשדר נאומים של אישי ציבור.בעיקר מגרמניה. 11-B.TV-ערוץ כללי שגם משדר משחקי כדורגל.בגרמנית 12-WDR -ערוץ של תוכניות אירוח.בגרמנית. 13-BR אלפא-ערוץ כללי.בגרמנית. 14-MDR-ערוץ של תוכניות אירוח.בגרמנית. 15-VIVA-ערוצים שירים בגרמנית ואנגלית. 16-בייארסיכס-ערוץ של תוכניות אירוח.גרמנית 17-ערוץ המעביר שידור של שני ערוצים=משבע בבוקר עד שבע בערב=בלומברג טיוי אנגליה-ערוץ כלכלה באנגלית.ומשבע בערב עד שלוש בלילה=SFB1-ערוץ כללי בגרמנית. 18-RTL שופ-ערוץ קניות בגרמנית. 19-יורוספורט-ערוץ ספורט-באנגלית וגרמנית. MTV 2POP-ערוץ שירים באנגלית וגרמנית. אז מוקדם לרדת מהשידור האנלוגי.