W32.Nimda.enc

barakaaron

New member
W32.Nimda.enc

שלום, אתמול תקף אותי הוירוס: W32.Nimda.enc ואני לא יודע מה לעשות. הנורטון אנטי וירוס אומר לי שם של קובץ, נגיד: C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\ALL USERS\DOCUMENTS\?anakk~1.eml והוא בכלל לא קים. עשיתי גם סריקה לכל המחשב, ורשום שאין וירוסים. אבל הוא קפץ לי איזה 20 פעם לגבי הוירוס הזה, והראה לי שהוא במקומות נוספים. חיפשתי אותו, ולא מצאתי... מה עושים, הוא מסוכן? איך אני יכול להוריד אותו? תודה מראש, ברק.

RacerX

New member
גם אצלי זה קורה

הוא מודיע על הנימדה בכל מני קבצים שאין לי בכלל.

תומר 007

New member
אוקיי...

הוא עדין נותן לך את ההודעות שיש לך וירוס? כי אם לא אולי פשוט סימנת לאנטי וירוס שלך למחוק את הקובץ..

barakaaron

New member
כן.

לעמים הוא קופץ ומודיע... הוא הודיע לי פעם אחת, ולמחרת עוד פעם על אותו דבר...

WhiteDevil

New member
יכול להיות שזה יעזור

יש לי כמה עצות 1.אמרת שזה מצא לך שם של קובץ שקוראים לו anakk~1.eml עכשיו, זה לא שם הקובץ הסימן 1~ אומר ששם הקובץ ארוך מדי או שהשורה ארוכה מדי, אז זה עושה את הסימן הזה בשביל לקצר. אז תעשה חיפוש ותכתוב בחיפוש eml.* . כשזה מסיים את החיפוש וזה מצא לך קבצים, תחפש קובץ שמתחיל במילה anakk ולא משנה מה ההמשך שלו, ותמחוק אותו וגם אם זה מצא כמה קבצים שמתחילים ב-anakk מתחוק אותם, עכשיו תעשה ריסט ואם האנטי וירוס לא מפריע לך שוב,יופי:))) 2.תעשה חיפוש ותכתוב רק anakk, זה מצא לך איזה קובץ שמתחיל בשם anakk והסיומת שלו זה eml.?? תמחוק אותו תעשה ריסט ואם האנטי וירוס לא מפריע יותר, יופי:)))) 3(דיי מסוכן, רק אם השאר לא מצליח ואתה בטוח שאתה רוצה). תלחץ על התחל -> הפעלה... ותכתוב שם anakk.eml ותעשה אישור,פתח קובץ? יופי לא פתח? תבדוק טוב טוב מה כתוב בהודעת שגיאה תכנס לתיקיה שזה כתב ותמחוק את הקובץ. אם זה כן פתח,תחטט קצת בקובץ,תחפש בו כל דבר שאתה יכול למחוק בו (והכי חשוב תחפש בו uninstall) ואם לא מצאת, תמשיך לשחק בו וללחוץ בו על אפשרויות עד שתיהיה לך אפשרות שמפעילה משהו, ברגע שהיא מפעילה את המשהו הזה יהיה כתוב לך מאיזה תיקיה היא מפעילה, כנס לתיקיה ותמחוק את הקובץ או אם זאת תיקיה בלי קבצי windows,תמחוק את כל התיקיה!! מקווה שעזרתי

barakaaron

New member
איך? הקובץ בכלל לא קים על ההרד דיסק

זה לא קובץ אחד, זה הרבה קבצים עם סיומת .eml ואת אחד ושתיים כבר עשיתי. לגבי 3 - אם אני אלחץ עליו זה לא יהרוס לי את המחשב?! ובכלל - הוא לא מוצא לי את הקובץ בחיפושים... אמרו לי שזה בביוס, או בזכרון, יכול להיות?

WhiteDevil

New member
אממ....

שמע, אם לא מצאת לפי 2 או 1 אז יכול מאוד מאוד להיות שזה וירוס שמוחק את עצמו, כלומר הוא מופעל על המחשב ונמחק אוטומטית אז יכול להיות ששלחו לך את וירוס התולעת (תתפלל שלא) או שסתם וירוס רגיל. אבל אם אתה אומר שהאנטי וירוס שלך מעצבן אותך בגלל הוירוס, ובכל זאת המחשב נדלק ולא נמחק שום דבר אז הייתי ממליץ לך או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו שהאנטי וירוס סתם יעצבן אותך או לקרוא לטכנאי. וזה גם יכול להיות שיש לך איזה תוכנת האקינג או וירוס לשליחה במחשב והקובץ הזה שייך להם ואז אין לך מה לדאוג. עוד דבר שאתה יכול לעשות זה לפרמט את המחשב אבל זה לא כדאי...

RacerX

New member
ואם כל זה לא עוזר

הסיכוי שהנימדה הטיפשי הזה הצליח לחדור לי מחשב הוא אפסי, גם כי ה norton סורק את המיילים וגם כי ה hotmail סורק את המיילים, אז מזה אני לא מודאג (ואם זה המצב אצלך ברק, גם לך אין ממש מה לדאוג). אבל איך נפטרים מההודעות המעצבנות של ה norton? זה מעיק.

WhiteDevil

New member
תשובות

ברק, על הוירוס תולעת תוכל למצוא בעיתון מלפני חודש בערך, אבל אני יסביר לך עליו קצת. וירוס תולעת זה וירוס שברגע שהוא מגיע למחשב כלשהו, הוא מפיעל את עצמו לבד ומתרבה. מה זאת אומרת מתרבה? הוא שולח את עצמו לכל מיני קבצים במחשב (למשל הוא שולח את עצמו לכל מי שנמצא ברשימת האיי סי קיו שלך וגם נראה לי באימייל)(תקנו אותי אם טעיתי במשהו). מה הנזק שהוא עושה? אין לי מושג. RacerX כדי להיפטר מההודעה של האנטי-וירוס, פשוט תעשה בו אפשרויות ותכבה את ה-enable auto protect ושיהיה כתוב לך במקום זה disable auto protect וככה הוא לא יעשה לך את ההודעה. הבעיה היא שגם אם זה ימצא וירוס אחר זה לא יפתח הודעה, אז תעשה מדי פעם סריקה על המחשב.

WhiteDevil

New member
ברק,תשובה לוירוס תולעת

קודם כל אין לך וירוס תולעת ואני בטוח ב-100%. למה? כי אם היה לך וירוס תולעת כבר לא היית פה... אבל בכל מקרה מצאתי תשובה על הוירוס תולעת והנה היא: (לקוחה מהאתר הארץ) תנכות תינרצי יפלש ,Vbs/kakworm "תעלותה סוריו" לשמל ךכ תוינפ רתוי ררג ,"Sophos" עדימה תחטבא תרבחו סוריו-יטנאה ךסמ 14.5% תמועל 17%) "הבהאה גאב" רשאמ הרבחה דקומל לעו ררולפסקאה ןפדפד לע שבלתהל תעדוי וז "תעלות" .(תוינפה ירוח תלצנמ איהש ךות ,טפוסורקימ לש קולטואא ראודה תנכות העדוהה תא הציפמ ,תררועתמ איה 17:00 העש רחאל .החטבא תא ןברוקל תרגוסו "kagou !oft says no today$anti-kro" .בשחמה

barakaaron

New member
אוף זה ממשיך להתרבות!

באתר של נורטון, אין שום מידע איך לרפות את הסוג שנדבקתי בו: W32.Nimda.enc אבל יש שם לNimda אחרים... מה לעושת? כי אני מפחד שבסוף זה יתקוף!

RacerX

New member
לא עד כדי כך מעיק

שאני אשאיר את המחשב שלי בלי אנטי - וירוס פועל. נקווה שלונרטון יהייה איזה פתרון לשטות הזאת מתישהו...

למעלה