W12- לייצור או לא??

W12- לייצור או לא??

מישהו שמע או יודע מה עתידה של ה-VW W12?? קראתי עליה מזמן-לא ממש זוכר איפה, אבל לא זכור לי אם הוחלט לייצר אותה או לא?? הנתונים בזמנו היו מרשימים!

© DrorZi

New member
אני חושב שיש משהו בקנה

דובר על זה שגרסת העל של הפאסט תכיל סוף סוף את המנוע הזה נדמה לי שאפילו קראתי מבחן על זה שהמנוע "גדול" על האוטו...
דרור זי, עוסק בספקולציות

מצמץ

New member
לפי מיטב זיכרוני

1. פיר אישר לפולקסוואגן לייצר 200 סגורות ו 100 פתוחות (אני מניח שאתה מדבר על המכונית ולא על המנוע כמו שדרור מתכוון) וזה 100% בטוח יהיה מיוצר. פולקסוואגן לא הודיעו עדיין על תאריך השקה (לדעתי הם לא רצו לערב שימחה עם שימחה ולהשיק אותה במקביל לMURCIELAGO בשביל לא להעכיר על העובדה שהלמבורגיני החדשה היא פולקסוואגן ובשביל לא לדפוק ללמבורגיני את ההזמנות). 2. במידה ואתה מתכוון מבחינת מנועים אז לידיעתך פולקסוואגן מתכוונת בשנים הקרובות להחליף את רוב מנועי הV שלה במנועי W (לאו-דווקא W12). מצמץ, מחכה בציפיה, אבל לא בסבלנות.

מצמץ- הבנת נכון...

דיברתי על המכונית, לאו דווקא על המנוע... נישמע טוב, אבל אם לא הראו כוונות בתערוכה האחרונה אז או שיש זמן עד להשקה או שכמו שאמרת חיכו בגלל הקטע עם למבורגיני.... נחכה ונראה תודה אייל

red cars

New member
לאחרונה קראתישהיא תכנס לייצור

בקרוב ייצורו בסביבות 100-200 בשנה ותהווה מכונית מתחרה למכונית היותר הספורטיבית של הקונצרן הלמבורגיני יהיה קרה מעניין 2 מכונית על בקונצרן 1

מצמץ

New member
5

מכוניות על בקבוצה אחת. יש גם את הבנטלי הונדוראס אודי רוזמאיר והבוגאטי וורון.

red cars

New member
אני רוצה לתקן אותך

הבוגטי ווירון היא לא מכונית ספורט מכונית רויאל כמו שהם היו לפני הרבה שנים מכוניות עם סטייל סופר יוקרתי ובאותה הזדמנות חזקה אולי הם ייצרו את הסופר רויאל הראשונה בעולם בעיקר מבחינת הביצועים לאותו שלטא מיועד כספורטיבי הבנטלי הזו היא רק קונספט יפיפה לצערי הרב כרגע והאודי הזו היא הבסיס לה למבורגיני החדשה

מצמץ

New member
RE

בנוגע לבוגאטי היא עושה מ100-0 ב 3 שניות ויש לה 7 הילוכים ולכן לדעתי זה כן ספורט אע"פ שVW טוענים שהיא "רק" מכונית חזקה ומפוארת (הבנטלי העתידית אמורה להתחרות איתה ראש בראש). הבנטלי והאודי הן אומנם קונספטים אבל VW הודיעו שהם מתכוונים ליצר מכוניות שהן באותו הכיוון כך שבעתיד כן יהיו לאודי ובנטלי מכוניות כאלו. מצמץ, שמח לראות שאתה בעניינים

red cars

New member
זה בדיוק הקטע של הרויאל..

מכונית מהירה נוחה ומאוד מאוד מפוארת אפילו ביחס לרולס רויס כיום יש כאלה שרוצים להגיע מהר ובנוחות כמובן שלכל דבר יש מחיר הביצועים הם בגלל 16 צילינדרים בנפח של נדמה לי 8 ליטר מנוע בצורת W שבמציאות נראה כמו שילוב של מנוע בוקסר שטוח עם מנוע V עם מנוע רגיל כלומר 4 שורות של ראשי מנוע ובכל אחד 4 צילינדרים 4 שסתומים יש בכל צילינדר . שלא לדבר 4 מגדשי טורבו. זה פחות או יותר אני מקווה נותן לך קצת מושג למה הביצועים הלוואי שיכניסו את הבנטלי הונדוראס לייצור כמו שהיא . דרך אגב לבנטלי מנוע 6.8 ליטר

מצמץ

New member
תודה על הפרטים...

אבל כבר קיבלתי פרוספקט של הבוגאטי בתערוכת ג´נבה.... מצמץ, מאוכזב מעיצוב הקדים שלה

למעלה