W.T.F?!

W.T.F?!

Why'd You Lie To Me? / Fort Minor הכי מעצבן אותי זה העתקת שם של שיר!!! אני יכולה להשתגעע

יש שיר חדש שקוראים לו

WYLTM וזה השם של השיר של אנה (דה!) ואני שונאת שלוקחים שמות אני משתגעת

מישהי 111

New member
כמה שזה נאמר בהומור זה לא מצחיק...

אני אגיד לך יותר מזה! אם היית מכיר אותי היית מבין שמה זה לא!!!! אבל תכלס אתה לא מכיר אותי... תזכיר איזו היכרות יש לנו? יש בעיות עם זה שאני מוקפת בנים? לי עדיין אין בעיות. לך בטוח לא צריכה להיות בעיה.

Ana Lyn Newkirk

New member
נו.. סורי, סתם ניסיתי להצחיק ../images/Emo8.gif

ת'כלס, אפילו שאנחנו לא ממש מכירים (ואולי דווקא בגלל זה) אני לא העליתי תמונה כזו במוח שלי, למרות מה שאת בטח חושבת. בורי אם זה יצא קצת פוגע. קיוויתי שתקחי את זה רק בהומור. בכל מקרה, אם נעלבת, קבלי את התנצלותי

מישהי 111

New member
לא נפגעתי וסלחתי בכל מקרה ../images/Emo24.gif

וכשקראתי את מה שכתבתי, אמרתי לעצמי כזה: " בוא'נה, את נשמעת להם בטח מה זה ערסית/פרחה/פלצנית או כל כינוי אחר שלא מייצג אותי ואת מי שאני. אני אשכנזייה טובה. בחיי!!!! בכל מקרה, "לקחתי קשה" כי אני יודעת שמצב הבנים שלי כזה שאיך שהוא זה יוצא ככה, אבל אני מאד מקווה שאתה מבחין בין "הרבה בנים פה בסביבה ומעוניינים" לבין "הרבה בנים פה בסביבה ואני מז****ת איתם". בכל מקרה. ברור..

Ana Lyn Newkirk

New member
שרה, את מה זה עולה לי על העצבים

את מנסה לאחרונה לתפוס תפקיד של אמא שלי. כל תזוזה שאני עושה את מנתחת, ובגישה כזו מתנשאת, שגורמת לי חוסר חשק מוחלט אפילו להגיב לך. את לאחרונה רק רודפת ריבים (אפרופו האמירה "יגאל שחרר כבר את החסימה?" שנועדה להעכיר כאן את האווירה ולסכסך שוב ביני לבין יגאל, ועכשיו ההטפה המגעילה הזו) תאמיני לי שאם אני הייתי מתחיל להטיף לך על כל הקש שאכלתי ממך לאחרונה (ואכלתי רבה) את גם היית חושבת אותו דבר. ותאמיני לי, שאת באמת עלית לי על העצבים עם ההברזות המכוערות של לאחרונה (כמו בל"ג בעומר, ואל תחשבי לרגע שזה שלא נזפתי בך לא אומר שלא התעצבנתי באותו יום שעשית לי את הקטע המכוער הזה) אז תעשי לי טובה, תני לי להמשיך את החיים שלי בלי שאני ארגיש שאיזו קרציה חודרת לי דרך סדק לתוך הוריד ומוצצת לי את הדם.

אני לא מתנשאת זה היה בצחוק אתה יודע

כבר הסברתי לך בקשר לל"ג בעומר. זה לא היה באשמתי הפעם. לא רדפתי ריב. רק שאלתי שאלה. מה קשרו לרדוף ריב בכלל. ותעשה לי טובה, אין דבר יותר מגעיל מלהתחזות/לפרוץ לכינוי של מישהו אחר באינטרנט ולכתוב במקומו דברים שאתה יודע שהוא לא היה כותב מהכינוי שלו.

למעלה