w&b ננטשו

darkdragon

New member
w&b ננטשו

לינקין פארק עזבו את ווארנר בראדארס ועברו לחברת תקליטים אחרת והם עומדים להוציא דיסק חדש כנראה ............... זה נכון??.????????

crysania

New member
גוד לורד!!! (? לורד זה ישו באנגלי

באנגלית..טוב, שיהיה. WTF). באמת?! סוף סוף!! דיסק חדש! נימאס לי כבר מהשירים הישנים שלהם (שקר..)! אתם לא מבלפים, נכון?

LunaticPark

New member
נופ הם עוד לא עזבו אף אחד...

אלבום חדש בתהלכים הילית תבדקי לפני שאת עונה

LunaticPark

New member
הם היו איתם בכאסח אבל לא עזבו

שוב אם אתם לא יודעים פשוט אל תענו? זה גורם לבילבול

KaUrO DoNo

New member
אופס לא קראתי עד הסוף

נו אתה רואה ארתור מה היינו עושים בלעדיך?

עוד חדשות :)

לקוח מהאתר הרשמי בישראל- www.linkinpark.co.il "לינקין פארק הצטרפו לרשימת האמנים שיופיעו בקונצרטים של Live 8 ב-2 ליולי, אשר ישודרו גם ברשת, ב-AolMusic.com. הקונצרטים יתרחשו בחמישה ערים שונות ברחבי העולם - לונדון, פריז, ברלין, רומא ופילדלפיה שבארה"ב בה ינגנו לינקין פארק. הלהקה מצטרפת לעשרות אמנים נוספים מהשורה הראשונה שיופיעו על מנת לתמוך בקמפיין של ללחוץ על על ראשי ה-G8 (איחוד של ראשי 8 מהמדינות הגדולות בעולם) להפוך את העוני להיסטוריה - למחוק חובות של מדינות אפריקאיות, להגביר את העזרה במדינות אלו ולעורר סחר הוגן ביבשת. "אנחנו נרגשים להיות חלק מ-Live 8 ורוצים לעשות כל שביכולתנו כדי לעורר תשומת לב לאלו הזקוקים לעזרה על מנת לגבור על עוני רב ברחבי אפריקה", אמר מייק שינודה. לינקין פארק ינגנו ב-Benjamin Franklin Parkway בפילדלפיה, כשהם מצטרפים לרשימת אמנים הכוללת את: בון ג'ובי, דסטיני'ז צ'יילד, ג'יי זי, קייזר צ'יפס, מארון 5, פי דידי, רוב תומאס, סטיבי וונדר ועוד, עם וויל סמית' שינחה את האירוע. ניתן לקרוא עוד על Live 8 באתר הרשמי של האירוע, וב-AolMusic.com בו כאמור תשודר גם ההופעה ב-2.7." וזה חדשות ישנות ארתור? גם אנחנו מעודכנים!

crZy

New member
יווווו

שווה ביותר תודה!! איך הייתי רוצה להיות בלייב אייט אוף......

darkdragon

New member
../images/Emo51.gif

עכשיו אני בטוחה או שאני לא...... תודה שניסיתם לענות לי אבל הוצאתם אותי שיא המבולבלת!!!

KaUrO DoNo

New member
אני באמת מצטערת שעניתי לך ככה

הייתי שקועה במשהו אחר במקביל ואני מצטערת שהטעתי אותך. אבל אם תסתכלי בהמשך השרשור תקבלי תשובה נכונה. ושוב מצטערת!

darkdragon

New member
לא נורא../images/Emo70.gif

באמת זה לא נורא נכנסתי לכמה אתרים וביררתי ולמזלי מדצאתי תשובה לשאלה שלי וגם כמה טאבים לbraking tha habit בכח\ל מקרה תודה לכולם!!!

למעלה