W&!ם 9קא3!ת N!ש*!ת Wל*

*לא מאמינה שהצלחתי לקרוא את זה*

א*כססססס *מגע*לה !!! את פר*ק*ת!! פר*ק*ם למ!!ת !!1! 11 ערס*ם לנצחחחחח~!!!!!!1111111 פר*ק*ת Mסר*חה?!!?!?!1~!~~~~~~

J e i n

New member
זה פאקצה, לא פריקית ../images/Emo12.gif

פריקים לא כאלה איכ ;;

Yoruichi

New member
אני...

אני... האינטליגנציה שלי נמוכה מדי כדי להבין מה אתם כותבים >>'' כמו שהיא נמוכה מדי מכדי למרוח לק XD ואלרי:אנוכי להצטרף אלייך!בואי נקים כת ושמה:אני טיפשה מכדי למרוח לק -גם אם הוא שחור ויפה-על הציפורניים! סיגדו למוזיקה!

shooroo

New member
לק שחור ויפה? סגדו למוזיקה?

רק אותי זה מצחיק?
קצת עצוב הייתי אומרת. *נאנחת* אני יכולה לנאום פה עוד שעתיים אבל אני אפסיק עכשיו, תודה.

shooroo

New member
יו, איך אני גאה בעצמי. ^^

הצלחתי לקרוא הכלל D::~~ [טחח, די משעשע מה שהולך פה. אנשים קשוחים באים לצחוק על פקאצות, כשהפוזה האפלה שלהם פשוט -הרבה- יותר בולטת. ] נאמ. פלוץ.

טובב אני צריכה להבהיר כאן כמה דברים

אני לא פאקצה.. למטומטמות שביינכם שלרגע חשבו שזה אמיתייי לא אני ולא מוריאל.. סתם באנו לצחוק עליכם
טחחח הפורום הזה כ"כ דפוקקקק זה כמו שיפתחו פורום מקלות כביסההה
לטובתכם פאקצות מטומטמות.. תמשיכו להיות פאקצות.. אבל אל תתגאו בזה! מספיק סובלים אותכם בבצפר עכשיו גם בתפוז?
סעמק אתם והורוד המושי הזה שלכםםםםםםםםם וסתם שאלה.. לא כואבות לכם העינייייםם?! וומה ההבדל לרשום בכל הסימנים האלו שלכם (דוגמא: N!ש* N!שלם) במקום ברגיל.. זה יותר קריאאא אנשיייים!!!11 איי יאייי תפוז מדרדרים המון... אז יאלה סגרו ת'פורום כי כולם רק יבואו לצחוק עליכם פה.. תאמינו לי.. יאללה שיהיו לכם אחלה חיים שמעו רוק.. והרבההההההה
וסתם תמונה של טיטי המדהימה..

גם את צריכה להבין שאין

כאן אפילו פאקצ'ה אחת אמיתית. כולם כאן מתלבטים אז זרמי
By the way, פאקצ'ות אמתיות לא משתמשות כ"כ הרבה בסימנים האלו במקום באותיות. זה סתם הקצנה שלנו. גם לא ראיתי פאקצ'ה שמשתמשת בצמד המילים: מושי מושלם.

למעלה