VTR vs SV

• פותח הנושא fxr
  • פורסם בתאריך

fxr

New member
VTR vs SV

לאחר שיטוטים רבים ברחבי האינטרנט ובסוכניות סוזוקי (כולל נסיעת מבחן של שעה על הSV) והונדה בתל אביב עדיין לא סגור על עצמי איזה אופנוע עדיף יותר. הונדה לא מוציאים אופנוע לנסיעת מבחן...אין להם...(אם היה אני בטוח שהיה מקל עליי את הבחירה)אבל רק מלהתיישב על הVTR הרגשתי מה שלא הרגשתי ברכיבה של שעה על הSV. העניין הוא שהSV זול יותר בכמה אלפים טובים שיכולים ללכת לחליפה טובה. (נכון הוא מודל 04 אבל חדש) אני נוטה לכיוון של יותר תיור והישיבה על הSV נראית לי יותר מידי ספורטיבית עם לחץ על הידיים. האם יש כאן חברי פורום שיש ברשותם VTR? (כן...ביצעתי חיפוש ומצאתי אחד שלחתי מסר ונראה). אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש ברשותם את האופנועים הנ"ל או שיצא להם לעשות מספר קילומטרים נכבד על האופנוע, או קישורים למבחנים בחו"ל. אני נוטה קצת לכיוון ההונדה ולו רק בגלל שהוא היה לי נוח יותר. שזה דבר די חשוב באופנוע שאני הולך לבלות איתו שנים. רק רוצה לדעת שאני עושה את הדבר הנכון ושאין איזה פאק בהונדה שלא ידעתי עליו... תודה אייל.

fxr

New member
כן, גם קראתי, תודה.

יש כאן מישהו שהוא בעלים מאושרים של VTR? אפשר לקבל בבקשה קישורים למבחנים מחו"ל? כי בארץ באמת הVTR לקח...אבל ממבחן אחד שקראתי בעיתונות זרה הבנתי שהSV לקח... תודה

theshark

New member
שני אופנועים שנולדו בעידנים

שונים - כל אחד בא עם תפיסה שונה ומקטגוריה שונה: האחד ספורט-תיור שנולד ב- 97' ומיוצר עד היום ללא כל שינוי; והשני אופנוע עירום (לארץ הגיעה הגרסה עם המסכה וקליפונים נמוכים) שנולד בשנה שעברה כאח גדול ל- SV650 המצליח באירופה. הדבר היחיד המשותף להם היא תצורת המנוע ושלדת האלומיניום. בכל פרמטר אחר הם שונים, ועם כבר וי-טווין אז אפשר להוסיף למשוואה את ה- ST3 של דוקאטי או המונסטר 1000.

fxr

New member
תודה.

חשבתי על המונסטר 1000 אבל קצת חושש מפני יבואן חדש ונסיון עבר לא חיובי עם יבואני דוקאטי/אמינות כלים/מצב השוק. אם כל מה שמשותף להם היא תצורת המנוע ושלדת האלומניום איך ייתכן שבכל מקום שבוחנים אחד מהם ישר משווים לשני? תודה.

גיZמו

New member
לא הפוך?

אני חושב שדווקא יצרו את ה 650 אחרי ההצלחה של ה 1000..

ilan_k

New member
ככה זה המיליונרים...

חוסכים בצ'קים קונים אופנוע...

רומן ט

New member
לי יש VTR

על ה-SV לא יצא לי לרכב (אופנוע מבחן בלי ביטוח מקיף? הגזימו שם...) ולכן אני לא ממש יכול להשוות. מה בדיוק אתה רוצה לדעת? נוחות? זה לא ממש האופנוע הכי נוח בעולם, מושב קשה, מיגון רוח בעייתי (עובד מצוין, אבל רק בתנוחה אחת מאוד מסוימת..), מנוע הוי-טווין מווברץ כהלכה (כיף, אבל אחרי כמה שעות זה יכול להיות קצת מעיק), ההילוכים רחוקים משלמות (הראשון "נטרק", להכניס לשני לפעמים צריך בעיטת וולה של מרים משקולות). אם אתה מחפש אופנוע "נוח", יש אופנועים עדיפים בשוק.. בסופו של דבר, אני מאוד נהנה ממנו - היגוי זריז וכיפי, אני מאוד אוהב את הצליל של הוי-טווין (כל עוד זה לא איזה הארלי שטוחן לך במוח), הוא יושב מצוין בפניות, גם איטיות וגם מהירות. אני חושב שאפשר לסכם את זה בכך שאחרי שנים על VFR, שהוא ללא ספק נוח בהרבה, בהם הקילומטרז' שעשיתי היה נמוך בצורה מחפירה, פתאום אני מוצא את עצמי יוצא כמעט כל סופ"ש לטיולים, מחפש את הכבישים המתפתלים והמהנים.. שים לב, ה-VTR מגיע עם צמיגי D204, שלטעמי הם נוראים (לפחות דגמי 2004 הגיעו כך.. אולי החליפו? כדאי לבדוק) ולא מתחממים גם אחרי נסיונות נואשים.. לכן אני ממליץ מאוד להחליף לצמיגים נורמלים (אני החלפתי ל-D208. הם מחזיקים כבר 7500 ק"מ, ועוד גומיותם נטויה) בנוסף, לא יזיק להחליף את האגזוז.. אב, והברקס הקדמי קצת "ספוגי" (מהלך ארוך מדי לטעמי)

t d m 900

New member
הסוזוקי מודרני יותר. ההונדה כבר 8 ש

שנים ללא שינוי. הסוזוקי יצא לפני שנתיים או שנה. 2. מבחנים בעולם יצאו שונים מבעיתונות הישראלית. 3. שירות סוזוקי טוב מימאהה וגם טוב מהונדה בישראל. זה ISSUE מאד חשוב. שאל כדוגמא את קוקי על סוזוקי במסר על חוויותיה עם שירות מטרו. 4. אני הייתי הולך על הסוזוקי דווקא. (אגב גם TDM מצויין. וגם ויסטרום. בגדול 2 צילינדרים טובים זה מעל ומעבר)

אין פאק בהונדה...

ואם התחברת אליו טוב יותר... לך על זה. אני באופן אישי אהבתי את ה-SV יותר, למרות שחסר לו את העידון והשלווה של ה-VTR. שני אופנועים מעולים, כשכל אחד מציג תפיסה שונה לאותו כלי, כביכול. האחד סוזוקי טיפוסי, השני... הונדה טיפוסי. אם התחברת טוב יותר להונדה, לך עליו בלב שלם.

גיקסר

New member
דילמה../images/Emo35.gif או לא../images/Emo70.gif

מה הלב והרגש אומרים זה הכי כדאי בסוף,אבל בעיני ה SV יותר מודרני,גם יותר יפה,יש לי חבר שברשותו כלי כזה,דבר איתו תתרשם מתגובותיו,מרכיבות משותפות,הSV מאד ידידותי למשתמש המתחיל,ה VTR נראה יותר ספורטיבי,ומרגיש כך,אני הייתי בוחר ב SV בתור התחלה,מה גם שהמחיר בהתאם,יהיה גם יותר כל למכור בעתיד,יש כלי כזה במוטוטסט במצב דנדש,נראהלי שעוד באחריות אפילו,והמחיר לפי הבנתי מתאים
משה

Phangan

New member
לא לוותר על נסיעת מבחן../images/Emo70.gif

גם אם צריך לחכות עם הקנייה. אין תחליף לנסיעת מבחן גם לא ישיבה ארוכה על האופנוע. חבל לקבל החלטה על סמך צבע וישיבה בסוכנות ממוזגת. בהצלחה.

למעלה