Vrf מבית aux סין

yzmot

New member
Vrf מבית aux סין

שלום לכולם לאחרונה נכנסה חברה חדשה למיזוג הארצי שלנו מי שמייבא את המערכות הנ"ל הינה חברת אייץ אר המייבא את פוגיטסו לארץ אפשר להבין שלחברה הזו פגויטיסו יש שם עולמי ובכלל הנציגים שלה בארץ לא יביאו מוצר שלא יתן את המענה הדרוש מערכת arv עם 34 בי אי יו מגיעה לעלות של 9000 שח כולל מעמ האם זה משלם והשאלה השניה כמה זה באמת חסכוני ביחס לאינוורטר רגיל

יוסיזיו

New member
מה אתה מבלבל לכולם את המוח,כל חברה יכולה להביא מה שהיא רוצה

אלקטרה מייבאת את הדייקין ובמקביל את המידיאה תחת השם אלקטרהVRF
תדיראן מיבאת את הטושיבה ובמקביל את ה GREE תחת השם תדיראןVRF
אז בא ל אי אר אייצ להביא מוצר נוסף לסל שלהם כדי שמי שיתלונן שה פוגיטסו יקר אבל בסוף יצא עם רכישה ולא ביידים ריקות.
זה שיקול מיסחרי ויש עוד כמה חברות שלא עושות את המהלך הזה וזו זכותן.
מצד שני אי אפשר להשוות בין ציוד למרות שתאור הציוד VRF הוא זהה ולמעשה הוא שם שיטת העבודה בלבד.
ספציפית לגבי מחירים ב ק.ש לא ישלמו מחיר של פוגיטסו או של מיצובישי .

יוסיזיו

New member
ורק שתבין שאוקס ייצגה לאלקטרה

בעבר את האינוורטרים בין שאר המזגנים ואלו לא היו מי יודע מה עם בעיות שאלקטרה נאלצה לחפש יצרן אחר וזאת למרות שהמזגנים יוצרו לפי דרישות אלקטרה אז תבין לבד את האיכות .

yzmot

New member
פיקוח בניה

בסיורים שלי אני רואה ומכיר אנשים עם מוצרים שונים ומגוונים
שאני לא מכיר ולא יודע אני בא לשאול עושה שיעורי בית
ברמת גולן בישובים הקרים שבחרו להתחמם בחורף יש יצרן שתפס תאוצה גוברת וחזקה וניקרא סמסונג מזגן שקט עם יכולות לעבוד בטמפ' של כמה מינוסים
גם אנשים בעלי יכולות לא ירכשו מזגן שלוש כוח בעלות של 15 אלף פלוס עוד לפני התקנה שגם היא לא יורדת מ 700 ש"ח
בסכום כזה אפשר לשים 4 מזגנים בכפרים בגולן ראיתי שהתחילו להכניס את הטורנדו הם משתמשים במזגן הזה רק לחודש חודשיים בעונה כאשר יש חמסין
בשאר הימים הקרים בעונה הם מדליקים תנורי נפט סולר גז וקמין עצים
סתם עניין אותי איך הסחורה שלהם

למעלה