vraagje

paninaro

New member
vraagje

שלום אנחנו זוג ובעוד כמה ימים נבוא לבקר בארץ. אני גר פה כבר כמה שנים והיא הולנדית. זו פעם ראשונה שלנו בארץ ביחד ורציתי לדעת אם מישהו מכם נתקל בבעיות בביקורת הגבולות בנתבג. לא הייתי בארץ כבר לא מעט זמן ואני די מודאג. האם אנחנו צריכים לעמוד באותו תור ביחד בביקורת דרכונים? עד עכשיו תמיד השתמשתי בבמכונה שבודקת טביעת כף יד. אשמח לעצות

מלפפiן

New member
אם היא עם דרכון הולנדי בלי חותמות

מוזרות, לא נראה לי שיהיו בעיות מיוחדות. אם זו פעם ראשונה שלה בארץ, יכול להיות שיתחקרו אותה יותר בבדיקות הבטחוניות ביציאה מסכיפהול (אם אתם טסים אלעל או ארקיע) וביציאה מהארץ. אבל בביקורת דרכונים לא עושים בדרך כלל בעיות, תעמדו ביחד בתור, אתם יכולים גם לעמוד בתור של הישראלים. בהצלחה!

אם אתה ישראלי והיא נוסעת איתך

בטח ישאלו אותה אם היא מדברת עברית קצת כדי לעמוד על טיבה ואותך ישאלו כמה זמן אתם יחד. בזה בערך זה יסתיים. בסכיפהול אתם יכולים לעמוד בביקורת הגבולות יחד בתור של all passports. בארץ, שניכם יכולים עמוד יחד בתור של דרכונים זרים. בד"כ אין עם זה בעיות מהניסיון האישי שלי. תהנו וקחו איתכם קרם שיזוף עם מקדם הגנה גדול!

מלפפiן

New member
למרות שנראה לי שפותח השירשור לא ממש

קורא אותו, או לפחות לא מגיב,, טיפ בשבילך או כל מי שקורא וטס לארץ מדי פעם עם פרטנר הולנדי, אפשר לעמוד ביחד גם בתור של הישראלים, בדוק.

מלפפiן

New member
ובסכיפהול,

במידה ויש לך תעודת תושב הולנדית, אפשר לעמוד בתור של דרכונים אירופאים, גם אם את לבד. רק להראות תעודת תושב עם הדרכון.

למעלה