VOSTRO 3500 - בעיות כלליות

bar666xp

New member
זה לא ממש השתנה אפילו מ-XP

אגב גם הבעיה הזו קיימת עוד מ-XP דרך איכסטה 7 וביכלל כל מערכות MS המפעילות DLL דרך ההליך svchost.exe אם תצליח אגב למצוא איזה DLL גורם לתופעה אתה מוזמן לשתף, אישית הרמתי ידיים מזמן מלנסות למצוא מה ובאיזה DLL הבעיה מתחילה.

ddolphin

New member
לא יודע איזה DLL , אני יודע איזה

SERVICES מחזיקים לי רת ה CPU גבוה. יש 3 שרצים על ה HOST הזה ואחד מהם הוא ה פיירוואל של ה WIN . מאחר ואני לא מצליח לפתוח את החלון של ה פיירוואל והוא תקוע על EXPAND אני מניח שה פיירוואל של הווינדוס הוא הבעיה. איך שהוא לא נראה לי שיש מוצא מהחרא הזה ואני צריך לשחזר את המערכת ולהתחיל מהתחלה וכל פעם לבדוק מה דופק את המערכת. דיי מבאס!

bar666xp

New member
האמת אם זה החשד שלך...

בטל את ה-FIREWALL של איכסדוס {אפשר לבטל את ה-SERVICES} ומומלץ להתקין של חברה אחרת במקומו כדי שיהיה FIREWALL פעיל.

ddolphin

New member
החשד שלי היה נכון! - הורדתי את SERVICES של ה

פיירוואל של WIN כמו שהמלצת, ואכן כרגע אני עובד על CPU של 1 עד 4 אחוז כדיי הרבה תוכנות פתוחות. כל בעיות התקשורת נפתרו. עכשיו אני מתלבט האם לנקות את המחשב מכל הזבל שהתקנתי עליו בכדי לבדוק שאין וירוסים ושאר קרציות, זאת אומרת לחזור לאימג המקורי ולהתקין דברים כמו שצריך.

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif על שניהם.

אני בהחלט בגישה של התקנה כמה שיותר נקיה... ממליץ גם ליצור אימיג' של המצב האידאלי {אם אפשר לקרוא לזה כך}... במקרה של בלגן בעתיד הרבה יותר קל לחזור לאימיג' שחוסך התקנות של הא ודא.

ddolphin

New member
מאחר ונראה לי שאחד הדרייברים

הוא שדופק את המערכת (אם כי לא בטוח). מאיפה מורידים דרייברים יציבים ישנים יותר ממה שיש באתר הרשמי של דל ובכל זאת לא להשתמש בדרייברים שיצאו בזמן יציאת המחשב (יש לי אימג מיום קבלת המחשב) ?

RoyBO

New member
באתר של דל לדעתי יש קישורים לדרייברים ישנים

ypm

New member
אכן אפשרי להוריד ישנים " Other Versions "

ולקרוא פרטים על כל דרייבר ועדכוניו .

למעלה