VOSTRO 3500 - בעיות כלליות

ddolphin

New member
VOSTRO 3500 - בעיות כלליות

שלום וחג שמח! יש לי חצי שנה VOSTRO 3500 (להלן המחשב) שעבד יופי עד שהתקנתי תוכנה שהרסה את המערכת הפעלה בצורה שלא ניתנת לשחזור (זה לא וירוס או משהוא דומה). נאלצתי להתקין הכל מחדש (היה לי IMAGE של המחשב כמו שהוא הגיע), שמח וטוב לב יצאתי לדרך חדשה של התקנות ועדכונים של דרייברים מאתר דל ושל מיקרוסטופ. מאותו רגע שהמחשב שלי היה מעודכן (כי זה הכי נכון לעשות) יש לי המון בעיות בקול שנתקע ונשמע מתכתי מידי פעם, לדברים לוקח המון זמן לעלות ועוד דברים מוזרים ומעצבנים (להלן הבעיות) שלא היו בהתקנה הקודמת. על המחשב מותקנים מעט מאוד תוכנות וכולם ידועות ויציבות, אין וירוסים ורגלות, ניסיתי בלי FW ו AV ועוד ועוד ועוד ... בקיצור המחשב מעצבן מאוד, לא יודע איך לפתור את זה ונראה לי שזה בעיה של דרייברים ... מישהו נתקל שמע על תופאה כזו?

Y. Welis

New member
מתכתי כמו קול תיקתוק?

וודא שהוא לא מגיע מהדיסק, כי אם הוא משם אז הדיסק בבעיה וצריך להחליף (ולגבות חומר).

ddolphin

New member
ממש לא כמו תיקתוק של HDD ... קול מתכתי עם טיק

טיקים לא לכל אורך ההשמעה.

ddolphin

New member
לא! - התקנתי רק VLC התקנה רגילה.

הבעיות גם בשמיעה של קובץ WAV וגם בסרטים בצינור דרך FF

ddolphin

New member
תודה! חל שיפור ניכר, אם כי היו כמה בבזזזז---י

יש לך עוד רעיונות טובים לנושא ה WIFI שעושה דברים מוזרים במהירות וגם לא מתעורר לאחר hibernate ועוד שטיות. svchost מחזיק 25 אחוז מהמעבד וגם 400000K זכרון , בדקתי ואין וירוסים או תולעים לפי כל התוכנות הבודקות למינהן _ FW ן AV חזק שאני משתמש. רעיונות?

RoyBO

New member
וואלה הרעיון הכי טוב שלי יהיה לשוטט קצת

בפורומים של דל באתר שלהם, לבדוק אם יש אנשים אם בעיות כאלה בדגם הזה ואולי לשאול גם שם.

ypm

New member
תן לי להבין :)

יש לך אימג' אבל בכל זאת אתה עדכנת דרייברים ? מאיזו סיבה עדכנת דרייברים ?

ddolphin

New member
האימג שיש לי הוא כמו שקיבלתי את המחשב, זאת או

זאת אומרת דרייברים מלפני שנה וחצי בערך, שזה בערך שהמחשב יצא לשוק. לפני חצי שנה שקיבלת את הנייד, לדעתי עדכנתי דרייברים אז ולא היו לי בעיות. היום יש כבר דרייברים חדשים ונראה לי שהם לא ממש מוצלחים,או לפחות אין לי כרגע קצה חוט לכאב ראש שיש לי עם המחשב.....דיי מבאס!

ddolphin

New member
תודה! , אלו מעודכנים! - ברגע שהתקנתי את

את הקודק היה שיפור ניכר, למרות שמידי פעם התופאה חוזרת על עצמה. כרגע יש לי בעיות עם ה WIFI והרשת והתנהגות כללית מוזרה. וה SVCHOST.EXE צורך אצלי 25% מהמעבד ו 400000K זכרון, האם זה נורמלי? הרצתי על המחשב SuperAntiSpyware MalwareBytes ואני משתמש באנטי וירוס חזק בשם FORICLIENT ובכללי המחשב לא מותקן עם הרבה תוכנות, הורדתי מ האיתחול כל דבר אפשרי. ב system properties>advaced>performance תחת visual effects זה נמצא במצב custom אני ממש לא עשיתי את זה ככה, האם זה הגיוני?

מנצל אותך לשאלה קטנה

גם לי יש את אותו מחשב ולא מצאתי תוכנה ייעודית להפעלת המצלמה. ראיתי שהיא עובדת דרך סקייפ אבל שם אין אפשרות לצלם סטילס (רק וידאו). יש איזו תוכנה שאתה משתמש בה כדי להפעיל אותה? תודה

bar666xp

New member
לא זה לא אבל....

זה אחד התהליכים שאני אישית הכי שונא במערכות MS... התהליך הזה למעשה מעלה DLL {או קבוצות DLL} והכי גרוע זה שאין שקיפות יתרה כדי לדעת איזה DLL מועלה ומה תפקידו... הבעיה היא ש-svchost.exe לא צריך לתפוס יותר מכ-6000K או מקסימום 8-9 בעקרון תוכל לעשות END PROCESS הDLL סגרו יחד עם ההליך אבל יתכן כי יהיה צורך לסגור את ההליך מספר פעמים {חלק מופעלים מחדש ע"י המערכת}... כך בחשבון כי חלק מה-DLL שמועלים נחוצים למערכת ולכן אם תנסה לסגור את כל תהליכי ה-svchost.exe המערכת תבצע הפעלה מחדש.

למעלה