vostro 1500 כבד?

daphne86

New member
vostro 1500 כבד?

אהלן, לאחרונה אני מתעניינת בלקנות נייד, אני רוצה לקנות את הדל ווסטרו 1500 עם הכרטיס מסך של אנבידיה 8600GS, 2 ג'יגה זיכרון ראם וכן הלאה.. בכל אופן בדקתי מספר ביקורות ורשום שהווסטרו נחשב כבד כ2.87 ק"ג,(למרות שקראתי ביקורות שאומרת שבלי הספק ועם הסוללה 6 תאים המשקל שלו כ6.75 ליברות (3 ק"ג בערך), ועם הספק כוח והכל הוא שוקל כ7.81 ליברות שזה 3.55 ק"ג ) האם הווסטרו באמת כזה כבד? סה"כ אני מעוניינת בניידות שלו, לא רוצה לסחוב פיל על הגב... מישהו כאן שרכש את הווסטרו? האם הנייד כזה כבד? או שסה"כ מבחינת משקל הוא אכן משתווה לאינספיירון 1520? תודה, דפנה.

גששמח

New member
אני גם מתעניין בנ"ל

איזה דגם ב 1500? עם מערכת הפעלה או ללא?

daphne86

New member
ברמת העיקרון

אני בודקת את האופציה של קנייה בארה"ב דרך האתר של דל שם אני אלך על מעבד 2.2 ג'יגה הרץ 160 ג'יגה הרדדיסק 2 ג'יגה ראם זיכרון וכרטיס מסך אנבידיה 8600GS. ואם דרך הארץ זה יהיה אותו סוג של קונפיגורציה רק 2.0 ג'יגה הרץ מעבד... וגם בחו"ל ובגם בארץ אתה יכול לבחור מערכת הפעלה או XP או VISTA או FREE DOS.

LiranTheWizard

New member
יצא לי להחזיק אותו

הוא כבד בשביל מחשב נייד. בכל מקרה, אם הוא בתוך תיק גב, את לא אמורה לחוש במשקל. יש לו תצורות חזקות שמצד אחד מגיעות גם בסדרות העסקיות הפחות כבדות (Latitude למשל בניגוד לסדרת ה-Precision שמוגדרת כתחנת עבודה ניידת ומכאן גם משקל כבד יחסית למחשב נייד). לא מצאתי בו עניין מיוחד למרות שיש לו מצדדים רבים.

יאיר B

New member
2.75 זה משקל ממוצע של מחשב 15.4".

בכל המפרטים שיש ברשת, משקל המחשב לא כולל את הספק וכבל הכוח, אבל כולל את המחשב עצמו עם הסוללה שלו. עוד לא יצא לי לראות / להתנסות בווסטרו, אני לא יודע כמה הוא שוקל/מה גודלו. יש גם משחבים כבדים יותר כמו HP מסדרת 6000, לנובו 3000 ששוקל כמעט 3 ק"ג (לגרסא עם מסך 15.4"). מפרטים מדויקים הכוללים משקל של כל הניידים ניתן למצוא באתר דל.

daphne86

New member
אחלה תודה...

אז כנראה בתכלס שכותבי הביקורות הם קצת סיסים, כי בתכלס משקל של 2.78 ק"ג זה משקל ממוצע לנייד ולא כזה "כבד" כמו שנאמר בביקורות. תודה על התגובה :)

אני היום רכשתי 1540../images/Emo6.gif

לי בכל אופן הוא נראה מחשב מעולה ולא מדי כבד
מה דעתכם

Y. Welis

New member
החזקתי אחד בלי תוספות, והוא היה ממוצע

לדעתי גם על הגב זה בכלל לא מורגש.

למעלה