VOIP

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

billc

New member
VOIP

הגעתי לארץ והבאתי את הראוטר של VONAGE כידי שאוכל להתקשר לארה"ב הבעייה שגם אצל אבא שלי וגם אצל אחי ונראה בכל בית ישראל( שיש אינטרנט) הם צריכים להשתמש בחייגן עלמנת להתחבר ולכן הראוטר לא "בולע את זה" מה עושים?

Zig35

New member
--->

לא שזה ממש שייך לפורום הזה, אבל התשובה פשוטה - מחייגים עם המודם שקיבלת/קנית כשהתחברת... (בין אם זה כבלים או DSL). הראוטר "יישב" בין המודם לבין המחשבים שלך (בהנחה שיש יותר מאחד). אבל, מכיוון ורוב (או למעשה כל) המודמים כיום משמשים גם כראוטר (וגם NAT, וגם DHCP..) הרי שבעצם אין לך ממש צורך בראוטר שהבאת.

Zig35

New member
-->

אופס.. לא שמתי לב שאתה מדבר על VOIP. אבל זה (כמעט) לא משנה את התשובה. הראוטר בא מאחורי המודם. ואם התכוונת למעשה ל-IP Phone ולא לראוטר, הרי שזה יתחבר ל-switch/hub אחרי המודם. (במקביל למחשבים שלך).

billc

New member
לא, זה כן ראטור

אני עובד עם זה בחו"ל והוא מחובר ישירות למודם והכל עובד מצוין הבעיה שבארץ צריך כנראה לשנות את ההגדרות בתוך הראטור

Zig35

New member
-->

זה אמור לעזור? |לינק|http://www.vonage.com/help_knowledgeBase_article.php?category=45&article=59|סלינק|

billc

New member
../images/Emo2.gif תשובה ממש לא במקום

זה לא ראוטר בשביל ליצור "רשת" אתה מחבר אליו טלפון רגיל ויכול להתקשר עם הטלפון לכל מקום בעולם אני משלם על השירות הזה 27$ דולר בחודש (ארה"ב וקנדה חינם) שאר העולם אתה צריך להוסיף כסף www.vonage.com בכל מקרה, אתה צודק טעית קצת בפורום תודה בכל זאת.

Zig35

New member
-->

באתר שלהם לא ראיתי שום דיבור על ראוטר (אני אשמח אם תפנה אותי לדף ספציפי). אם הכוונה היא ל-phone adapter הזה שלהם, הרי שזה אמור להתחבר לחיבור הרשת שלך, כאמור - דרך hub/switch (במקביל למחשב ומאחורי המודם). מתנצל על הבלבול מקודם...

shanis

New member
בבזק בינלאומי לא צריך חייגן

לא זוכר אם זה רק בכבלים או גם ב-ADSL אבל הם עובדים בשיטת DHCP . מעבר לזה למה העובדה שמדובר על תעבורת VOICE ולא DATA משנה? סביר להניח שאתה עדיין יכול להגדיר איזו תעבורה תהיה טריגר לחיוג ואם ל-VONAGE יש ממשק DSL למשל אז אין בעיה.

למעלה