voicebank טוב או לא?

bball2

New member
את אמיתית?

תגידי לי, מה הבעיה שלך??? ביקשתי עזרה בפורום דיבוב וקריינות בקשר לקורס בקריינות. את יכולה ורוצה לעזור, תודה רבה, לא רוצה, שבי בשקט!!! מישהו הכריח אותך להגיב? קקה איתך??? חחח, טוב, מה כבר אפשר לצפות מילדה קטנה....

Hawkgirl

New member
להרגע חבר'ה XD

קודם כל לא נראה לי שתמר התכוונה לפגוע XD תמר ילדה משעשעת עם התבטאות כנה ואמיתית - שתמיד מעוררת צחוק דרך אגב XD לא לקחת ללב XD

!!!!!!!!!!!!

אין לך מושג בת כמה אני, ואין לך זכות לומר לי לשבת בשקט, או לשאול אותי אם הכריחו אותי להגיב, אחרי שעזרתי לך (ועזרתי לך המון במסרים!!) כי יכלתי גם לא, אז אתה ממש לא בעמדה של לבוא אליי בטענות. חוץ מזה אני באמת כותבת בהומור ובציניות, ולדעתי במקום לחפור ולחפור, אפשר להתקשר אליהם ולסיים את הכל. אז

bball2

New member
בואי נעשה סדר בבלאגן...

א'- רשום באתר שאת בת 14, ובעקבות ההערות של כולם כאן על זה שהתחיל החופש, אני מניח שזה הכיוון... ב'- על מה שאמרת לי במסרים, הודתי לך. אל תצפי להגיד למישהו קקה ומחרטט בשכל ושאני לא אגיב. אני לא יודע אם את רצינית או לא, ובכל מקרה לא בא לך לעזור לא הכריחו אותך. תוציאי את האנרגיות שלך על הודעות מועילות במקום השטויות האלה. ודבר אחרון, נכנסתי לאתר הזה כדי לברר על קורס קריינות בוויסבנק. שאלתי אם כדאי או לא? הנחתי שמישהו פה עשה שם קורס, אבל התברר לי שכמעט כולם פה יותר בכיוון של דיבוב אז הרבה עזרה בנושא הזה לא מצאתי. אבל... כן התקשרתי לג'פטו וכן יש לי שם אודישן, ולא, הם לא רצו להגיד לי כמה זה עולה עד אחרי שעוברים את האודישנים ובגלל זה שאלתי... כנראה, שבתנאי שאני אעבור, אני פשוט אעשה את 2 הקורסים. אז תודה לכולם על העצות, שיהיה לכם המון בהצלחה, ותהנו בחופש כל עוד הוא שם...

mikeys barking

New member
לא מעודכן? זה מעדכן את עצמו

גם אם מחר יש לך יומולדת 15 הוא עדיין יכתוב שאת בת 14. ברגע שיש לך יומולדת הוא משתנה אוטומטית (בהנחה שהכנסת תאריך יומולדת נכון)

chen010189

New member
כי זה באמת לא../images/Emo6.gif

מקסימות 14 שנים ו11 חודשים, רק בשביל הדגשת העליה בשנה
15 זה גיל שווה
וגם 16 ו17 היו ימים
(וואי אני מדברת כאילו אני בת 200
)

bball2

New member
אין לך על מה להצטער...

אני גם מקווה לעשות קורס דיבוב אז זה גם עזר... יום יבוא וגם את תהיי מדובבת!!!
להתראות, שבת שלום ובהצלחה לכולם!

chen010189

New member
אני אישית התרגלתי../images/Emo6.gif אבל שוב בקשר לשיעורים

מניחה שזאת גם הסיבה אצל השאר (למה כולם פה דיברו על דיבוב) בכל אופן אני מציעה לך לעשות את השיקולים הבאים: אני לא אסתיר את זה אבל עניין של עוד 3 שיעורים לפי דעתי זה עניין ששווה שקילה והתלבטות כי אין ספק, עוד 3 שיעורי תרגול יכולים לתרום ולא קצת.. כמו שכבר אמרתי. אבל מצד שני, כשמסתכלים על המחיר(ועל זה שגם אם לא תקבל את ה3 שיעורים הנוספים האלה תסיים את ההכשרה בהצלחה) נראה לי שאפשר לוותר. אני לא אומרת לא ללכת.. אני פשוט אומרת שאני אישית לקחתי קורס דיבוב בג'פטו ובשנה הבאה בע"ה מתחילה קורס קריינות ברדיו חיפה והשניים יחד אפילו לא מתקרבים ל4400.. שווה לחסוך ולהרוויח 2 דברים במחיר של אחד אם אפשר

chen010189

New member
אגב בקשר לקורס ברדיו חיפה

שלא יבינו אותי לא נכון אני לא הולכת לשם בגלל המחיר
<סוד: המחירים לא רחוקים אחד מהשני>, בדרך כלל אם אני מתחילה משהו במקום אחד - אני נשארת בו. ככה שרציתי להשאר בג'פטו.. אבל הספיקו לי הנסיעות לגבעתיים בחודש ו3 שבועות, זה מעייף בטירוף. רדיו חיפה זה 10 דקות הליכה ברגל ממני

Tu Lus

New member
תספרי על הקורס קצת

גם לי הקניון קרוב והייתי רוצה לקריין היה לי בזה טיפה נסיון ובדיבוב לא היה לי וגם זה כיף! איך הגעת לשם? כמה עולה קורס? מה עושים בו ואחריו?

למעלה