vod

perhay

New member
vod

אשמח להסבר שלכם לגבי הזמנת סרטים.
כשסידרו לנו את yes קבלתי ממיר ושלט אחד. מה דרוש כדי להזמין סרטים? עכשיו זה הופך לרלבנטי בשבילי.
איך בכלל מתנהל העניין? הזמנת סרט מחייבת צפייה בשעה מסויימת או לא?
תודה מראש על כל תשובה

מה עם צפייה אונליין דרך מחשב?

לנו אין בכלל חיבור לטלויזיה.
תכניות הטלויזיה כאן מדובבות לצרפתית \ גרמנית ואני לא מסוגלת לראות שום דבר ככה כי זה הורס לי את חווית הצפייה (סיינפלד מדבר גרמנית...)
בארץ לא מדובבים סרטים וסדרות אלא שמים כתוביות וככה אני רגילה מישראל אז במקום להתחבר לטלויזיה אנחנו רואים הכל אונליין דרך אתרים של צפיה בסרטים.
יש מחשב שמחובר לטלויזיה (כבל HDMI בכמה עשרות שקלים, לא יקר) וזהו, מסודרת עם אלפי סרטים בחינם. חפשי בגוגל "סרטים לצפיה ישירה"
אם יש לכם קונסולת XBOX של הנכדים - גם שם אפשר להתחבר לאינטרנט ולראות תכניות בyoutube . לרשת (ערוץ 2) יש ערוץ ביו טיוב ואת רוב התכנים שהם משדרים יש שם.

perhay

New member
ניסיתי אתרים כאלה ולא הצלחתי להשלים את המהלך

אשמח אם תתני לי קישור ישיר לסרט rainman או בעברית או בספרדית.
אני מקווה שיהיה אתר שפשוט אני אלחץ על הכותרת והסרט יפתח.
באחד מהאתרים שעלו לפי המשפט שאמרת "סרטים לצפייה ישירה" לא היתה שורת חיפוש.
תודה על התגובה.

perhay

New member
הממיר הוא אפור

לא בקשנו את הערוץ.
מה צריך לעשות?

רוב האפורים לא תומכים בויאודי,

תקישי בשלט על הכפתור האמצעי ,שכתוב עליו YES,ותראי אם נכנס לך לערוץ הויאודי.
אם לא,אולי אפשר לבקש מהם להוסיף את הערוץ או שצריך להחליף לממיר שחור תומך ויאודי.
אם אני לא טועה,הערוץ ויאודי עולה 20 ש"ח לחודש,יש בו תוכן רב חינם,וחלק ממנו בתשלום (כתוב כמובן עבור מה שאת רוצה להזמין מה העלות).

perhay

New member
תודה רבה, כבר הספקתי לראות 1 שעה מתוך הסרט

&nbsp

אשבל1

New member
השאלה איזה ממיר יש לך,

רגיל , YESMAX, YESStreamer ?

לי יש יס מקס, ואני לא מחוברת לVOD, היות וזה דרש חיבור לאינטרנט והיה צורך להעביר חוטים בתוך הבית, אז ויתרתי, אני יכולה להזמין סרטים דרך MAXMOVIES , אבל היתרון הגדול הוא שאפשר להקליט וגם להקליט 2 תוכניות במקביל.

תבדקי איזה ממיר יש לך ונוכל אולי לעזור [URL]https://www.yes.co.il/advancedservice/box/yesmaxtotal[/URL]

למעלה