vocal harmony בpsr3000

vocal harmony בpsr3000

יש לי כמה שאלות לכל בעלי הנסיון: 1. הvocal נשמע טוב? אפשר לסמוך על זה? 2. אפשר לחבר את המקרופון למשך כל ההופעה ולסמוך על האקו של האורגן? 3. ניתן להפעיל ולכבות את אופציית הVOCAL במהירות ובקלות כך שאני אוכל לשיר רק 2 מילים עם האפקט ומיד לכבות אותו? אם כבר אז כבר: 1. אחרי תיכנות האורגן, מעבר מתכנות לתכנות הוא בלחיצת כפתור אחת או שצריך ללחוץ על מספר מספיק של מקשים שלא יבייש את הקוד של הפנטגון? 2. יש מקום למספיק תכנותים? (באורגן שלי אני עובד עם 16 תכנותים שונים...) תודה מראש...

אליסף12

New member
שלום!זכיתי להיות בעליו של ה psr 3000 ברוך ד'

ואני גם מנגן איתו באירועים ומשתמש באופציות ששאלת עליהם.אשמח שתתקשר אלי,אין לי כל כך הרבה זמן לכתוב(ואני גם כותב לאט). והיה אם אתה מעדיף שזה יעשה על גבי המחשב ,שלח לי הודעה ואכתוב אסבר(רק שלא נראה לי שזה יהיה בימים הקרובים) הפלאפון שלי :0506-578-428

אליסף12

New member
אני רואה שאנשים מתביישים כאן.אני עונה בגדול.

יש אפשרות לשלוט על ה vocal harmony בעזרת הפדל,תגדיר זאת בfunction זה נשמע בסדר גמור,רק צריך להגדיר את המצב נכון,שהקול השני לא יעלה על הקול האמיתי.(כמובן ש ב tyros2 זה נשמע עוד יותר טוב). לגבי שאר השאלות,יש מקום בזיכרון של האורגן,אבל גם אם נגמר.תשמור רגיסטיישנים על הסמארט מדיה.

תשובות לשאלותיך...

1. הואקל, לא מקצועי... הוא סבבה לערבי קיוקי בשביל הגימיק. לא בשביל שום דבר אחר. (רק תדע שאין שום כלי נורמלי שיכול להביא ווקאל טוב, אפילו יש מצב שזה נשמע יותר טוב מהכלי שרולנד הוציאו רק למטרה הזו...) 2. אפשר לסמוך על האקו של האורגן. הוא ממש מצוין. הקטע של הטמפו דיליי, סוף הדרך. מתאים את מהירות הטמפו לקצב של האורגן. פגז!. 3. ניתן להפעיל ולכבות את אופצית הוואקל, במהירות גם דרך הפדל, כמו שכתב ידידי אליסף, וגם דרך הפאנל, יש כפתור שזה תפקידו. דרך אגב גם את האקו אתה יכול לכבות ולהפעיל מהר דרך הפאנל. 4. מעברים מתכנות לתכנות מהירים מאד. דרך הרגיסטרים... אתה יכול לבחור איזה פרמטרים להקפיא כשאתה רוצה לעבור מתכנות לתכנות, מאקו למיקרופון, ועד צליל מהירות סולם וכן הלאה. 5. יש מספיק למלא תכנותים... אני עובד עם 16 * 8. תכנותים... כך שאין לך מה לדאוג.אגב... תמיד יש זיכרון בזכות הUSB. אפילו ג'יגה. 6. איש הרוח... שבוע טוב.... כמות האותיות שכתב על הPA 50 החדש יכלה למלא ספריה.... קשה לי להאמין שרק שכחת תכונות כל כך חשובות של כלי שהיה לך אותו לפני חצי שנה... (לא יודע מה איתך, אני זוכר פרטים על אורגנים שהיו לי לפני כמה שנים...) יותר נראה לי שזה...

שבוע טוב מתוק../images/Emo13.gif

לא שכחתי שום תכונות.מזמין אותך להוסיף כמות אותיות זהה על כל אורגן שאתה מכיר.זה יכול בהחלט לעזור לחברים
עדיין לדעתי העניה,אם נעמיד את הPSR1500 מול הPA50,יש מקום להסתפק לטובת הPA50.כפי שכתבתי, ה1500 הוא לא רע בכלל.למרות הכול יש תמיד מקום להסתפק.מה גם שידידי ר' על המשמר מעדיף אורגן זול יותר.אם נשקלל את הכול,הPA50 הוא בחירה טובה. האחרון שישכח את סדרת הPSR הזכורה לטוב,יהיה האיש הישיש

למעלה