VNS- השתלת קוצב-מישהו ניסה?

ofirgib

New member
VNS- השתלת קוצב-מישהו ניסה?

האם מישהו מכם מכיר מישהו שניסה להשתיל קוצב? אנחנו עומדים לקבל החלטה בנושא ולהשתיל לאח שלי VNS, אבל עדיין לא מצאנו חולה שניסה ושיכול להמליץ על זה. אופיר

odedalmog2003

New member
vns

אני הייתי המושתל ה16 בארץ וזה לא עובד כמו שקיוויתי אני מאחל למושתלים אחרים תוצאות יותר טובות

ofirgib

New member
עוד שאלה על הקוצב

מתוך מה שידוע לך, יש הבדל בין הקוצב שהשתילו לך בעבר לבין הקוצבים שמשתילים היום? האם שינוי כלשהו כן חל אצלך?

odedalmog2003

New member
קוצב

לפי דעתי אין כי אז היו מיידעים אותי...לפני כמה ימים אפילו בדקו אם הסוללה עדיין עובדת והכל תקין בקוצב רק אני לא תקין כל כך, סתאאאם לפי סקרים רק לשליש מהמושתלים זה עוזר לגמרי שליש אחר רק משפר להם את המצב ואני בשליש שזה לא עוזר בכלל

ofirgib

New member
אתה מכיר מישהו שזה כן עזר לו?

אתה מכיר מישהו שזה כן עזר לו? אם כן, תוכל לקשר בינינו?

odedalmog2003

New member
קוצב

לא אבל שבדקו את הסוללה הרופא אמר לי שהיו עכשיו שתי הצלחות

נצטרך לתרגם

זה נושא מאוד חשוב ולא כולם מבינים אנגלית ברמה שבה המאמרים של האתר הזה כתובים, נראה בהמשך... בכל מקרה, מעניין מה הסטטיסטיקה בארה"ב בנוגע להצלחות בניתוחים אלה וגם בארץ. תודה לאבא של אפי על העלאת הקישור

הסבר קצצצצר

הניצוח לא נוגע בראש. מלפפים חוט על עצב תנועה בצואר המשך החוט הולך עד צד שמאל של בית החזה שם ישנו המיתקן מתחת לעור. המתקן שולח פולסים לחוט המלופף, נוצרים בעצב פולסים חשמלים לכיוון המח. הניתוח לא בעיתי, כשעה. אין מחקר מסודר על הצלחה, וכמובן יש טוענים על אחוזי הצלחה גבוהים.

למעלה