VNC לפוקט

shemhofshi

New member
ממליץ על

www.logmein.com זה לא בדיוק VNC אך עושה את אותה עבודה ומאוד מאוד נוח.

shed

New member
בחיים לא הייתי משתמש בפתרון כזה

פתרונות כמו logmein מחייבים התקנת תוכנה על המחשב בבית - תוכנה שאתה לא שולט לחלוטין במה היא עושה. חמור מכך - כל התעבורה בינך לבין המחשב הנשלט עוברת דרך צד שלישי - שוב, לא בשליטתך. נקודה נוספת - לא תוכל להשתמש בשירות הזה כאשר תרצה לבצע שליטה מרחוק בתוך רשת סגורה (למשל, אני רוצה לשלוט על המחשב שלי במשרד מתוך חדר הדיונים שנמצא שתי קומות מעל, תוך שימוש ברשת הארגונית).

shemhofshi

New member
אין סיבה לחשוש

גם במקרה של VNC אתה מתקין תוכנה על המחשב שעליו אתה רוצה לשלוט. ובמקרה של logmein אתה יכול לשלוט על מחשב מכל מקום, כולל מתוך רשת ארגונית. כל מה שצריך זה דפדפן אינטרנט ואתה מסודר.

AYELET1

New member
אם החומר חסוי ועוד איך יש סיבה

לחשוש 1. התעבורה נעשית דרך שרתים זרים. אינך יודע מי ומה מיירטים לך 2. אינך יודע מה שתלו בתוכנה אותה אתה מתקין על מחשב המטרה לשליטה

shed

New member
----> ועוד איך יש

1. במקרה של VNC אתה יודע בדיוק מה אתה מתקים על המחשב שאתה הולך לשלוט, לא כך הדבר במקרה של logmein. 2. ברשת ארגונית, שליטה מרחוק בעזרת logmein תגרום למידע לנדוד כל הדרך לשרת שלהם ובחזרה, בעוד שבשימוש ב-vnc או rdc המידע רץ רק בתוך הרשת הארגונית. יש כאן חסכון עצום מבחינת רוחב פס, שלא לדבר על אלמנט אבטחת מידע. בנוסף, logmein מחייב שהרשת הארגונית תהיה מחוברת לאינטרנט, ואם אני רוצה לשלוט על מחשב בתוך רשת שאינה מחוברת לאינטרנט? (למשל שליטה מרחוק על שרת השולט על מצלמות וידאו בארגון).

shemhofshi

New member
תודה לך ולאיילת

האמת היא ששכנעתם אותי לעבור ל VNC. יש VNC כלשהוא עם ממשק דומה ל logmein ? הממשק שם פשוט מעולה, בייחוד הגלילה הפשוטה של המסך. איזה VNC הוא בעל הממשק הכי נוח?

BlueStingray

New member
אהלן. כנס לפה

יש תוכנה בשם : Mocha.VNC.Client נראה לי שתעשה את העבודה. חפש עליה בגוגל,או שדר לי הודעה פרטית חג שמח

AYELET1

New member
המוקה איננה חינמית למיטב זכרוני

והיא איטית להחריד יש טובות יותר גם בחינם וגם בתשלום. מאוחר יותר אחפש

BlueStingray

New member
לא זכור לי שהוא הדגיש "חינמית"

בכל אופן הוא יכול לפנות אלי במסרים ואני אסביר לו יותר (חלופות וכו...) איטית? לא בKJAM שלי ,ועוד למכשיר הזה יש מעבד איטי

AYELET1

New member
אתה מוזמן בחום להסביר על גבי

הפורום! כך יוכלו כולם להנות בכל מקרה, ניסית תוכנות אחרות? נסה את זו http://www.z2software.com/Remote2PC.htm שבתשלוםהיא פשוט מ-עו-לה!!! לגבי החינמית הרי חפש (בגוגל) את זו vncviewer או זו vncview.exe לא זוכרת מה טובה יותר

למעלה