איך את יכולה להגיד את זה??
תראי, זה לא שמישהו אחד יושב ובוחר את המועמדים והזוכים, וזה מישהו שיש לו משהו אישי נגד בריטני. לא - זה לא בן אדם אחד! מדובר בעשרות, אולי אפילו יותר ממאה חברי אקדמיה, שבוחרים מי יזכה. אז את רוצה להגיד לי שלכווולם שם יש משהו אישי נגד בריטני? נו באמת, זה מגוחך! ועובדה - היא קיבלה השנה 4 מועמדויות! זאת אומרת שחברי האקדמיה בחרו בה להיות מועמדת! נראה לך שהם יבחרו למועמדות מישהי שיש להם משהו אישי נגדה? ממ..לא נראה לי. ובכלל, למה שיהיה להם משהו אישי נגדה? הם מכירים אותה אישית? לא. אז אם הם לא אוהבים אותה, זאת הסיבה לכך שלא נבחרה. ומה לעשות, יש אנשים שלא אוהבים את בריטני. אני למשל, אם הייתי חבר אקדמיה, לא הייתי בוחר לא את בריטני ולא את ביונסה לניצחון. לשתיהן היו קליפים סתמיים ועם מסרים זולים. בריטני השקיעה יותר כסף אולי, אבל זה ממש לא אומר שהגיע לה לזכות. ולגבי "אבריטיים" - הוא לא היה מועמד אפילו ובצדק. אני אוהב את העבודות של דייויד לה שאפל בד"כ, אבל הפעם הוא פישל. "אבריטיים" זה קליפ עם בימוי לא רע, אבל הוא חסר פואנטה! הוא מפספס לגמרי כל רעיון שאולי לרגע ריחף והיה יכול להיות הרעיון המרכזי של הקליפ. בדיוק כמו "ביוטיפול" של כריסטינה. השיר מדהים כמובן, אבל הקליפ? לדעתי היה אפשר לעשות אותו הרבההה יותר טוב. לא אהבתי אותו, וגם יש לי הסבר לכך, אבל זאת לא הנקודה, זה כדי שתראי שאני אובייקטיבי, וגם הקליפים של כריס, לא את כולם אני אוהב. בכל אופן - בריטני לא זכתה, ולדעתי האובייקטיבית - שלא קשורה לכך שאני מתעב אותה בתור אמנית - גם לא הגיע לה לזכות. אז מה? אז כלום! ביג פאקינג דיל! אז היא תזכה פעם הבאה, ואם לא, אז לא נורא. רדו מזה כבר.