vma!!!!!! חשוב מאוד!! יש עכשיו בעיה את מי לבחור לינקין סימפל גוד !!! אני אישית בוחרת בגוד ואתם????
L level 27 New member 18/8/04 #1 vma!!!!!! חשוב מאוד!! יש עכשיו בעיה את מי לבחור לינקין סימפל גוד !!! אני אישית בוחרת בגוד ואתם????
I iluvsp New member 18/8/04 #2 אני לא יודעת אני מבולבלת... יש לי הרגשה שלינקין ינצחו והאמת אני שמחה בשבילם ומאוד! אבל מה עם סימפל??? וגוד?
אני לא יודעת אני מבולבלת... יש לי הרגשה שלינקין ינצחו והאמת אני שמחה בשבילם ומאוד! אבל מה עם סימפל??? וגוד?
E EleVaTioN New member 18/8/04 #3 אני מצביעה רק גוד../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif לעתיד טוב יותר! חחחחחחחחחחחחחחח אבל זה לא נותן לי להצביע
אני מצביעה רק גוד../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif לעתיד טוב יותר! חחחחחחחחחחחחחחח אבל זה לא נותן לי להצביע
מ מישמשונית New member 19/8/04 #6 גוד תמייייד מקום ראשון אצלי לא משנה מה..!!!! אני אובססיבית בטירוף.אז אני קצת פסיכית...אבל אתם אוהבים אותי נכון? יופי
גוד תמייייד מקום ראשון אצלי לא משנה מה..!!!! אני אובססיבית בטירוף.אז אני קצת פסיכית...אבל אתם אוהבים אותי נכון? יופי
N NarihS New member 19/8/04 #7 אני עוזרת לכם להצביע!!! מסיבות שלא חשובות חחח, למרות שאני גם אוהבת את המוסיקה שלהם אבל תצביעו להם מלאא!!! זה חשוב!! אני גם מצביעה להם מלא!!
אני עוזרת לכם להצביע!!! מסיבות שלא חשובות חחח, למרות שאני גם אוהבת את המוסיקה שלהם אבל תצביעו להם מלאא!!! זה חשוב!! אני גם מצביעה להם מלא!!