אז ככה.....
א. תודה על הברכות. ב. בבקשה אני אשמח לעזור תמיד. אני חושב שפורומים כגון זה הן ברכה וטוב שזה קורה. זה יכול "להציל" הרבה נשמות מבולבלות. עם כל הכבוד לפסיכולוגים, רופאים, עובדים סוציאלים וכל אנשי המקצוע, לדעתי אין תחליף לנשאים עצמם ולניסיונם האישי. כמובן שיש להזהר ולקחת את הדברים בערבון מוגבל כי כל אחד מתפקד ומגיב אחרת, אבל הרעיון די ברור. ג. לגביי.....אני בעצמי עדיין לא מאמין שעברו כל כך הרבה שנים (למרות שיש כאלה שהרבה יותר וותיקים ממני) וזה מדהים אותי כל פעם מחדש. אני מציין זאת לא כדי להשוויץ חלילה, אנחנו לא עושים תחרות עם אף אחד, אלא על מנת לתת מושג ל"חדשים" שבהחלט יש תקווה וכן אפשר לחיות עם הנשאות הרבה זמן. בשום אופן לא להרים ידיים ולא להתייאש, החיים יפים וכדאי להשקיע בהם. אני יכול לומר כי אצלי הנשאות הפכה להיות מאוד שולית ואני לא מעמיד את הנושא ברשימת דאגותיי. זה שם וזה קיים ואני כרגע לא ממש יכול לשנות את העובדה שאני נשא. אני גם לא ממש פתוח להחשף מאחר והחברה שלנו עדיין סתומה ואטומה. ישנם לא מעט מקרים שאני רוצה להוציא את זה החוצה, אבל בניגוד ליצאה מהארון כאן הרבה, הרבה יותר קשה. אני לא נלחם בזה כי במלחמה כולם מפסידים. אני לא משקיע יותר מידי אנרגיה בלהסתתר, אני חי את חיי בצורה רגילה לחלוטין. אז אני צריך לעשות בדיקות ולקחת כדורים.....ביג דיל. תמיד אני מתנחם בעובדה (לצערי) שיש כאלה שסובלים יותר ולכן אני לא מרשה לעצמי להתלונן. אני חושב שמאוד חשוב לספר לפחות לאדם אחד קרוב, ככה אתה חולק את "התיק" הזה עם אדם נוסף, אין צורך ללכת עם שלט על הראש, אני מסתפק במועט....רק אדם ובשיחה אחת אתה יכול להוציא כל כך הרבה ולשחרר מעצמך הרבה דברים. אני יכול לומר שהנשאות "מופיעה" מולי כל פעם שאני חושב להתחיל קשר חדש. אני לא הייתי מסוגל להתמודד עם ה"לא" והדחייה ולכן בשנים האחרונות התרחקתי מאוד מהחברה ולא רציתי (איפלו בלחץ רב של חבריי) להתחיל קשר זה או אחר. אני חושב שזה המקרה היחידי שהנשאות מהווה מכשול וסוגרת אותי. אבל ידידיי זה הכל תלוי בנו ולא מישהו אחר. היה לי קשר בסופו של דבר עם אדם שאינו נשא וזה היה בסדר. אם הוא קיבל את זה? אני לא אדע אף פעם (אנחנו לא בקשר היום). אולי הוא לא רצה לפגוע בי, אני משער. אבל לא אכפת לי בכלל כי אני לא רציתי את הקשר הזה. אין ספק ואני בטוח שאם אני מאוד רוצה אני יכול להשיג, אבל השאלות הגורליות למי ומתי ואיך לספר תמיד צצות כל פעם מחדש. זה אחד הדברים שמאוד מטרידים אותי. זה דורש ממך כל כך הרבה אנרגיה וכל כך הרבה אומץ ושום אדם בעולם שאינו במצבך לא יוכל להבין אותך טוב יותר. חג שמח