Viva La Wild

Viva La Wild

זהו נמאס לי!!! היום אני מנסה ווילד(עוד פעם) ושאף אחד לא ינסה לעצור אותי! והיום אני הצליח ולא איכפת לי לשכב עד מחר בצהרים במיטה ולא להגיע אפילו לממצב של שיתוק שינה! אני לא מפסיק עד שאני לא מצליח! אז בחיית תנו פה סקירה של השיטות השונות לריכוז המוח(יש לי בעיקר בעיה עם זה). ותגידו אם כדאי לי לשתות קפה או לא לשתות קפה. ובפעם המאה, כמה זמן בערך זה אמור לקחת אם אני עושה את הכול כמו שצריך?

שריר

New member
אההם קפה

אתה דיי רוצה להצליח היום וילד אז עדיף שלא כי אתה לא יודע לקחת את הכמות אההם שיטות להקשיב לשעון להקשיב לנשימות לספור לדמיין את עצמך נוהג אלב זה לא קל כל הדברים של דמיון

נמאס לי!

השעה 5:44 אני ניסיתי כבר 45 דקות להיכנס לחלום ולא הצלחתי!! אני חושב שהיו לי כשלוש וורבציות אבל הששיתוק שינה שלי היה ממש חלש ויוכלתי בקלות להזיז תאת הגוף אם רציתי. איזה מעצבן!!!!!!

אלון ב

New member
אההם, אההם, אההם, אההם ........

אההם, אההם, אההם, אההם ........ תגיד שריר נתקע לך משהו בגרון אההם אההם ?? שתה מים זה יעבור לך. אההם אההם, אלון

אלון ב

New member
כמה המלצות

היי קפה זה רק במקרה ואתה נירדם מהר מדיי, לך יש בעיה הפוכה, קשה לך להרדם, לכן קפה לא יעזור ורק יפריע כי הוא יחזיק אותך ער - אז בלי קפה בשבילך ! מכל השיטות גיליתי שהשיטה הכי קלה טובה ונחמדה לישמור על המודעות העצמית זה הקשבה למוסיקה, זה לא מאמץ את המוח מדיי ולא מפריע להרדם ( כמו שיטות הספירה ) ולא משעמם ( כמו הקשבה לתיקתוקים של שעון ) , שים מוסיקה טובה מרדיו או מדיסק ליד המיטה, לא חלש מדיי ולא חזק מדיי, עוצמה כזאת שתרגיש איתה נוח, ופשוט תקשיב רק למוסיקה בלי לינדוד עם המחשבות, אם יש מוסיקה טובה אז הרבה יותר קל לא לינדוד עם המחשבות. תשתדל למצוא תנוחה נוחה וכמה שפחות לזוז, רק תקשיב למוסיקה. זה אמור לקחת בסביבות 20 דקות. תנסה ( רק בשביל האימון ) גם ישר כשאתה הולך לישון ולא רק אחרי 5-6 שעות שינה. בהצלחה ! אלון

אלון ב

New member
תיקון - אמור לקחת לא יותר מ 20 דקות

בדרך כלל לא לוקח יותר מ - 20 דקות, זה יכול לקחת גם 10 דקות או 5 דקות. דיברתי עם שני אנשים בפורום אחר שמנסים הרבה את השיטה הזאת, והם אמרו לי שהם מנסים אותה אחרי 5 שעות שינה אבל בלי לקום בכלל מהמיטה אפילו לשניה אלא ישר הם מנסים איך שהם מתעוררים מהשעון ( מכבים את השעון וישר מנסים ) ואז זה לוקח להם רק כמה שניות או כמה דקות עד הכניסה לחלום הצלול. בהצלחה ! אלון

Variety

New member
אני חייב לציין שזו שיטה מעולה!

אני חייב לציין שזו שיטה מעולה והיא פעלה לי כמה פעמים, פשוט אין לי כח לנסות אותה כי אני לא רוצה לקום מוקדם בבוקר בימי לימודים, אני מפחד שזה יגרום לי לעייפות לתווך הארוך. אבל אני חייב לציין שזו שיטה מעולה. אני ניסיתי לקום בבוקר, ולחזור ישר לישון אבל בצורה של מיילד, לא ווילד, וזה עשה לי כמה חלומות צלולים מכובדים! עד שהפסקתי להשתמש בשיטה בגלל העייפות - אבל נראה לי שאני אתחיל לחזור אליה, אבל קודם לבנות את המכשיר החדש שאני בונה - שיכול לעזור לווילד, קיבלתי את הרעיון בהפורום הזה מתיאורים שאנשים כתבו. אז... חלומות פז, Variety-

למעלה