Visual C#

aviadbarel

New member
Visual C#

היי חבר'ה! אני חדש כאן, כרגע לומד תכנות בC#. בניתי בינתיים כמה אפליקציות נחמדות ואני כרגע עובד על משהו אחר. יש לי שלוש שאלות שאשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליהן, או רק על אחת מהן אפילו: 1. איך אני מעביר תוכנה שהידרתי לחבר? פשוט שולח לו את הקובץ EXE מתוך תיקיית הBIN של הפרוייקט? 2. איך אני יכול לשלוח מסמך להדפסה? אם אני רוצה להדפיס תו מסויים במיקום מסויים על הדף? יש איזה כלי בויז'ואל סטודיו שמסייע בכך או אם מישהו יוכל לתת לי קישור למאמר בנושא או לכתוב קטע קוד קצר ששולח אות מסויימת להדפסה. 3. אם אני קורא לטופס אחד מטופס אחר (למשל טופס עם הודעה למשתמש וכפתור אישור / ביטול, הנקרא לאחר ביצוע פעולה מסויימת) איך אני יכול להחזיר מידע מהטופס הזה לטופס הראשי (האם המשתמש לחץ אישור / ביטול). תודה רבה לכל מי שטרח לקרוא את השאלה ושיהיה שבוע טוב לכולנו!

aviadbarel

New member
קטעי קוד

היי שוב! עברתי על הקישורים (קודם כל תודה רבה למי שפירסם את הקישורים לסרטוני ASP.NET) ולא מצאתי אתר שבו אני יכול למצוא קטעי קוד של C#. אשמח מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי על אתר שבו אני יכול למצוא קטעי קוד / פרוייקטים מוכנים, שאוכל ללמוד מהם? תודה רבה!

aviadbarel

New member
יותר דחוף לי לעכשיו

אם מישהו יוכל לעזור לי בינתיים רק עם השאלה השניה. העתקתי קצת קוד מהMSDN, וניסיתי לבנות אפליקיה שתדפיס משהו, אני מצרף את הקוד. הבעיה היא שנתפחת לי התיבה עם אפשרויות ההדפסה וברגע שאני לוחץ אישור יוצר דף ריק מהמדפסת. ניסיתי גםלשנות את גודל הפונט, אבל ללא הועיל.... תודה מראש!
using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Text; using System.Windows.Forms; namespace PrintStuff { public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); } // Declare the PrintDocument object. private System.Drawing.Printing.PrintDocument docToPrint = new System.Drawing.Printing.PrintDocument(); // This method will set properties on the PrintDialog object and // then display the dialog. private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { { // Allow the user to choose the page range he or she would // like to print. printDialog1.AllowSomePages = true; // Show the help button. printDialog1.ShowHelp = true; // Set the Document property to the PrintDocument for // which the PrintPage Event has been handled. To display the // dialog, either this property or the PrinterSettings property // must be set printDialog1.Document = docToPrint; DialogResult result = printDialog1.ShowDialog(); // If the result is OK then print the document. if (result == DialogResult.OK) { docToPrint.Print(); } } } // The PrintDialog will print the document // by handling the document's PrintPage event. private void document_PrintPage(object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e) { // Insert code to render the page here. // This code will be called when the control is drawn. // The following code will render a simple // message on the printed document. string text = "In document_PrintPage method."; System.Drawing.Font printFont = new System.Drawing.Font ("Arial", 150, System.Drawing.FontStyle.Regular); // Draw the content. e.Graphics.DrawString(text, printFont, System.Drawing.Brushes.Black, 10, 10); } } }​

TheKipi

New member
תקן אותי אם אני טועה אבל

אני לא רואה שום שורה של קוד שמראה למדפסת מה להדפיס

aviadbarel

New member
את האמת אני לא בטוח

אני העתקתי את קטע הקוד הזה מהMSDN, יכול להיות שצריך להוסיף משהו, אני אשמח אם תוכל לומר לי מה. רק להדפיס תו כלשהו. איך עושים את זה?

aviadbarel

New member
../images/Emo207.gifשאלה נוספת...

קודם כל תודה לכל מי שעזר לי בהודעות הקודמות ובמסרים שקיבלתי. שמחתי לראות את הרצון לעזור!!! שנית, אני בונה אפליקציה שאני רוצה להשתמש בה להדפסה על טפסים, לכן מה שאני צריך זה אפשרות להדפיס תווים שונים בגדלים שונים ומיקומים שונים. חשבתי כדי לעשות את זה, ראשית לצייר את התווים על דף וירטואלי בזיכרון (לא מעוניין ביצירת קובץ) ואח"כ שליחתו להדפסה. השאלה היא - קודם כל האם יש אפשרות כזו בכלל? חוצמזה - איך אני מגדיר את הגודל של הדף? וממקם עליו טקסט עם פונט שונה (גודל וכו') ואז שולח להדפסה. יכול להיות שיש למישהו קוד דומה שהוא יוכל לשלוח לי או שמישהו יכול להפנות אותי למילות חיפוש בMSDN כדי שאוכל למצוא פיתרון לכך? תודה!

aviadbarel

New member
../images/Emo32.gifפיתרון לשאלה השלישית ששאלתי...

בקשר לשאלה השלישית ששאלתי בשאלה המקורית שלי מצאתי פיתרון, ואני מביא אותו לכאן לידיעתכם. בטופס שאני בונה עם ההערה למשתמש או עם תוכן כלשהו אני מוסיף כפתורים, אחרי הוספת הכפתורים, אני משנה את התוכן של הPropetie Behavior-DialogResult של הכפתור למה שאני רוצה שהוא יחזיר (OK / Cancel וכו'). ואז קורא לטופס עם הקוד הבא:
FolderDialog f = new FolderDialog(); DialogResult result = f.ShowDialog(); if (result == DialogResult.OK) { MessageBox.Show("User pressed OK!"); } else // בגלל שהאפשרות היחידה היא כפתור הביטול לא צריך ליצור תנאי מורכב { MessageBox.Show("User pressed cancel!"); }​

למעלה