Visual C# 2005 Express Edition שאלה

Visual C# 2005 Express Edition שאלה

שלום, חדש לגמרי בתחום, האם ה - "Visual C# 2005 Express Edition" מאפשר לי לכתוב רק אפליקציות עבור ה Windows? או שהוא מאפשר לכתוב ולפתח גם אתרי אינטרנט? (או תוכנות Windows אשר מתקשרות אחת עם השניה דרך האינטרנט) תודה

נזכרתי בשאלה נוספת

כשהתקנתי את ה "Visual C# 2005 Express Edition" (הגירסה החינמית) נאמר לפני ההתקנה שעלי להסיר כל מיני רכיבים הקשורים ל Office כמו לדוגמה Excell ותוכנות נוספות, האם לאחר שהתקנתי את התוכנה אין כבר בעיה אם אני מתקין את התוכנות האלו שוב על המחשב? או שעלולה להיות התנגשות? תודה!

חברה מה קורה, עוזרים כאן קצת?

שתי שאלות נוספות, שאלות של מתחיל גמור בתחום (ממתין לתשובה גם על השאלות הקודמות) - 1. הכנתי אפליקציה פשוטה בדוט.נט שמציגה הודעת "Hello World" על המסך, מה המינימום שאני צריך כדי שקובץ ה EXE שנוצר ירוץ על מחשב אחר, שהוא מחשב חדש לגמרי שהדבר היחיד שמותקן עליו זה Windows-XP ו SP2 ? 2. האם תוכלו בבקשה להפנות אותי לקטע דוגמה הכי פשוט שיכול להיות אשר מאתחל את פורט 2 לדוגמה, שולח 7 בתים (מתוך באפר שידור כלשהו) ואז קולט חזרה 5 בתים (לתוך באפר אחר) ? תודה שוב.

מה ההבדל בין הגירסה החינמית והלא?

מה ההבדל בין גירסת ה "Visual C# 2005 Express Edition" החינמית שהורדתי מכאן (צבע ירוק) לבין הגירסה בתשלום? מה בגדול אפשר לעשות בגירסה בתשלום שלא ניתן לבצע בגירסה החינמית? כמה עולה הגירסה בתשלום? תודה רבה.

yairov

New member
תגובה

ההבדלים בין הגרסאות השונות: Product Feature Comparisons. סביבת פיתוח לאינטרנט: עליך להוריד את גרסת ה-Visual Web Developer. אני חושב שמחשב שמותקן עליו WinXp SP2 יכול להריץ exe של .NET היות ומותקן עליו framework. קרא על NET Remoting. או Sockets.

תודה, אבל מה עם שאר השאלות? ../images/Emo4.gif

זהו? יש הקצאה של תשובה אחת ליום? אנשים כאן לא אוהבים לעזור?

תרגע!

תרגיע הוא יציר לשוני וולגארי. כמו "תרשום לי את הקוד" (תכתוב), או "תביא לי קישור" (תן לי, בבקשה).

yairov

New member
תגובה

התכוונתי בכלל ל"תרגיע" שהיא קומדיית מצבים טלוויזיונית אמריקאית בכיכובו של לארי דייוויד, שהוא מתסריטאיה ויוצריה של קומדיית המצבים סיינפלד.

תביא לי את הקוד בבקשה!! ../images/Emo46.gif

אבל ברצינות, למה הפורום הזה נראה כל כך רדום וכאילו עושים למישהו טובה אם עונים לו על שאלה?

yairov

New member
תגובה

קודם כל זה פורום, לא צ'אט. אתה לא יכול לצפות שיענו לך מייד. תמתין בסבלנות עד שמישהו שיודע את התשובה ייכנס לפורום ויענה לך. דבר שני, אם זה כל-כך דחוף לך, תוכל למצוא את הפתרונות לשאלותיך על-ידי חיפוש פשוט בגוגל (וזה בדיוק מה שאני עשיתי כדי לענות לך).

למעלה