The missing link
New member
Vista, sync, and other faulties.
הדבר הראשון שאני אגיד הוא: כמה טוב שיש פורום תוכנות בטא! קיבלתי אתמול את הDVD של ויסטה, בילד 5384. זו לא הפעם הראשונה שאני מנסה להתקין את הויסטה, אבל בהחלט פעם ראשונה שאני מתקין אותו על המחשב הנייד (hp dv8229ea). כשחיברתי את המחשב כף יד (imate ppc), מערכת ההפעלה זיהתה מיד את החומרה, העלתה את חלון הסינכרון (שנראה ממש טוב), אבל הבעיה היא שהמערכת מסרבת לזהות את הoutlook2003, וטוענת שהוא not configured. עם הדיסק של ויסטה, קיבלתי גם DVD של אופיס 2007, אבל משום מה לא היה עליו סריאל, אז לא התקנתי אותו
. מערכת ההפעלה בPPC היא windows mobile 2003 phone edition. מישהו נתקל בבעיה ויודע איך פותרים את בעיית הסינכרון? יש לי עוד מחשב שמריץ xp sp2, ועליו כמובן שאין בעיה. בחיפוש מהיר בפורום מיקרוסופט, שכמובן השאלה הזו כבר נשאלה שם, לא הייתה תשובה וודאית לגבי הדרך לפיתרון, כמובן. אני מצרף צילום מסך של ההודעה בתוכנת הסינכרון. מנצל"ש. מישהו יודע למה האיכות כזו גרועה? יש לי מסך 17" widescreen ברזולוציה 1440*900 ועומק צבע של 32bit, וההרגשה שלי היא שזה קשור איכשהו לאיכות צילום הירודה הזו..
הדבר הראשון שאני אגיד הוא: כמה טוב שיש פורום תוכנות בטא! קיבלתי אתמול את הDVD של ויסטה, בילד 5384. זו לא הפעם הראשונה שאני מנסה להתקין את הויסטה, אבל בהחלט פעם ראשונה שאני מתקין אותו על המחשב הנייד (hp dv8229ea). כשחיברתי את המחשב כף יד (imate ppc), מערכת ההפעלה זיהתה מיד את החומרה, העלתה את חלון הסינכרון (שנראה ממש טוב), אבל הבעיה היא שהמערכת מסרבת לזהות את הoutlook2003, וטוענת שהוא not configured. עם הדיסק של ויסטה, קיבלתי גם DVD של אופיס 2007, אבל משום מה לא היה עליו סריאל, אז לא התקנתי אותו