Vista, sync, and other faulties.

Vista, sync, and other faulties.

הדבר הראשון שאני אגיד הוא: כמה טוב שיש פורום תוכנות בטא! קיבלתי אתמול את הDVD של ויסטה, בילד 5384. זו לא הפעם הראשונה שאני מנסה להתקין את הויסטה, אבל בהחלט פעם ראשונה שאני מתקין אותו על המחשב הנייד (hp dv8229ea). כשחיברתי את המחשב כף יד (imate ppc), מערכת ההפעלה זיהתה מיד את החומרה, העלתה את חלון הסינכרון (שנראה ממש טוב), אבל הבעיה היא שהמערכת מסרבת לזהות את הoutlook2003, וטוענת שהוא not configured. עם הדיסק של ויסטה, קיבלתי גם DVD של אופיס 2007, אבל משום מה לא היה עליו סריאל, אז לא התקנתי אותו
. מערכת ההפעלה בPPC היא windows mobile 2003 phone edition. מישהו נתקל בבעיה ויודע איך פותרים את בעיית הסינכרון? יש לי עוד מחשב שמריץ xp sp2, ועליו כמובן שאין בעיה. בחיפוש מהיר בפורום מיקרוסופט, שכמובן השאלה הזו כבר נשאלה שם, לא הייתה תשובה וודאית לגבי הדרך לפיתרון, כמובן. אני מצרף צילום מסך של ההודעה בתוכנת הסינכרון. מנצל"ש. מישהו יודע למה האיכות כזו גרועה? יש לי מסך 17" widescreen ברזולוציה 1440*900 ועומק צבע של 32bit, וההרגשה שלי היא שזה קשור איכשהו לאיכות צילום הירודה הזו..

Ambious

New member
הבעיה של ה- not configured זה בגלל

שה- Mobile Device Center (שהוא אכן מגניב!) עדיין לא תומך במכשירי פוקט פיסי עם Windows Mobile 2003 אלא רק עם Windows Mobile 5. בגרסא עתידית (כנראה RC1, אולי אפילו מאוחר יותר) כנראה שזה יתמוך גם ב- PPC2003.

תודה על התגובה המהירה.

אני אחפש תוכנות third party שיכולות לעשות את העבודה. כמו כן, אתה מכיר את התופעה שתיארתי בהודעה הקודמת? הצילום שנתתי נראה מעוות לגמרי ועם איכות צבעים ירודה לחלוטין. תודה! :)

Ambious

New member
לא בטוח אם תמצא 3rd party לויטסה

ולגבי התופעה, לא הבנתי אם ככה זה נראה כל הזמן או שככה זה עושה צילומי מסך?

Ambious

New member
איך אתה עושה את הצילומי מסך?

אני ממליץ להשתמש בכלי שמיקרוסופט שמו במערכת ההפעלה שנקרא Snipping Tool ומאפשר לעשות צילומי מסך על ידי סימון אזורים.

בעיה אחת נפתרה, אחרת הגיעה.

את הצילום עשיתי גם באמצאות print screen וגם באמצעות הsniping של מיקרוסופט. שניהם נתנו לי את אותה התוצאה. מה שעשיתי, היה להיפתר מהדרייברים שמערכת ההפעלה נתנה לכרטיס המסך, ולהתקין את הדרייברים שהיו לי ותאמו לXP. זה אומנם פתר את בעיית הצילום, אבל כשניסיתי לפתוח את הקובץ, קיבלתי מסך כחול. שחזור מערכת פתר את המסכים הכחולים
בכול אופן, אני עכשיו יודע איפה הבעיה, וכל שנשאר הוא לחכות שNVIDIA יוציאו דרייבר שתואם לויסטה.

maya567

New member
יש דרייברים של NVIDIA לוויסטה

ATI ו-NVIDIA היו בין הראשונות ששחררו דרייברים לוויסטה. חפש באתר של NVIDIA ותמצא דרייברים מתאימים.

למעלה