Visio 2002

elimalka

New member
Visio 2002

התקנתי בשעה טובה את התוכנה, האם יש בתוכנה כבר SYMBOLS מוכנים של מפסקים וכדומה, או שצריך ליצור כאלה? ואם כן איך אני מוצא אותם. בתודה, אלי.

רשר

Well-known member
מנהל
בתוכנה לא יעודית חינמית אין סמלים

אבל תוכל בקלות להכין סמלים לבד או להשתמש בסמלים קיימים, הכנתי כאן ריכוז של רוב הסמלים שבהם אני משתמש, תוכל להשתמש בכלי הקרופ לחתוך לך כל סמל ולשמור אותו בנפרד תחת שם מתאים וכבר יש לך ספריה, רצוי לשמור כקובץ וקטור אבל גם בJPG תוכל בקלות להעתיק ע"י ^V ו ^C את הסמל כמה פעמים שתרצה אפשרות קלה יותר היא העתקה ע"י כלי החותמת, איני מכיר את התוכנה הזו, אני משתמש ב PSP שהיא מתאימה יותר לצילום שזה עיקר עבודתי עם התוכנה אבל העקרונות זהים בכל התוכנות. חפש בגוגול את שם התוכנה ותמצא טיפים לעבודה קלה ונוחה והרבה קיצורי דרך.

מאגר

New member
לרשר בויזיו של מיקרוסות יש את כל

הסמלים וכל הדברים שצריך בכדי לעשות : תוכניות חשמל רהות בניה אדריכלות אלקטורניקה והתוכנה אינה חינמית היא תוכנה שבאה עם האופיס המלא בגירסת פרופשונל משנת 2004.

רשר

Well-known member
מנהל
היא חינמית לקוני אופיס

אני לא צריך הסבר עליה כי אין סיכוי שאשתמש בה, אם תוכל לעזור למשתמשים חדשים אני בטוח שזה ישמח אותם.

lekner

New member
תבדוק בהודעות

הקודמות פירטתי בדיוק איך ליצור ספרית סימנים

lekner

New member
שים לב לבאג ב 2002

העברית יוצאת הפוכה ולא תמיד התיקון של מייקרוסופט מסדר את הבעיה בנוסף היא לא פותחת שרטוטים שנוצרו ב ויזיו 2003 לכן אני ממליץ בחום להשיג את 2003 ולא גרסת 2002 את גרסת 2004 אני לא מכיר ולא ידעתי שיצאה

למעלה