Viruses Alert

Sandro

New member
Viruses Alert

שמעו לי רבותיי, ככול שתורידו יותר סקריפטים לימריים, אתם מסכנים את המחשב שלכם כהוגן.. היום מצאתי טרואיני IRC Trojan בקובץ (משהו דומה ל..) Mcb.exe באומגה סקריפט.. קראתי על הטרויאני - הוא מאפשר שליטה מלאה באמצעות תוכנה מיוחדת בשיתוף עם מירק על המחשב. אז אני אומר.. אתם רואים את כל הניוקים האלה ופריצות לנענע ולוואלה וכל החרא הזה.. תאמינו לי במחשבה שנייה, אני מעדיף להיכנס עם פירסומות מאשר שמישהו ישלוט לי עם סקריפטים במחשב.. לאומגה בנוסף יש ו exe Dlls נוספים שאני לא אתפלא אם הם מכילים תכני Backdoors.. אגב, היברו מירק, הסקריפט הכי טוב שיש חסר העיברית בכלל מכיל Backdoor ושני טרויאנים שנמצאים בניוקים עצמם, הנורטון מזהה אותם כ hacktool, בניוק Bomber.exe ובעוד אחד ששכחתי, מכילים וירוסים.. בהאקר סקריפט, כמובן יש Backdoor אחד בסימן שאלה, ועוד כמה הטבות שנבחרו לניקים של Tack0ver כדי שההגנות לא יעבדו עליו.. ממש מתוחכם! אז את כל אלה שאומרים שגנבו מהם וכו'.. אל תאמינו.. שמרו על המחשב שלכם.. תשתמשו בסקריפטים אמינים כמו - מיולז שהוא מאוד אמין לטעמי אך מוגזם קצת ב dlls ויש עוד אחרים.. אבל תזהרו.. אני למשל הורדתי איזה System Script פעם ונדבקתי בצ'ארנוביל - W95.CIH ובעוד אחד קטלני שכמעט הרס לי את המחשב.. שלא נדבר על Backdoors.. סיפור אחד גדול.. הכי טוב, ואני בעד, מירק רגיל!

smile2life

New member
צודק

הרי כמה שיותר נחפש שליטה ופגיעה במחשבים אחרים בסוף המחשב שלנו יפגע ו\או יישלט ע"י אחרים. יש כאם הגיון פילוסופי משהו.....

למעלה