Virtual Guitarist Electric Edition.

CrazyOded

New member
Virtual Guitarist Electric Edition.

התקנתי את הפלאג הזה (3 דיסקים), ועכשיו כשאני נכנס לתיקייה שלו אני רואה שיש שם מלא קיבצי אודיו... למה הם משמשים? תודה.

העיקרון בוירטואל הוא

שיש בנקים מוכנים בתור פריסטים ותפקידך הוא לשנות את האקורדים ללא ספק זהו פלאג הגיטרה המדומה הטוב ביותר שקיים יש גם גרסה אקוסטית

CrazyOded

New member
לא הבנתי מה אתה אומר...

אתה יכול להסביר טיפה יותר? תודה רבה.
...

פשוט

החברה של סטינברג ישבו באולפן והקליטו עשרות סוגי גיטרות והכניסו את הסאונדים לתוך המכשיר שנקרא וירטואל גיטריסט וזהו ככה יוצא שיש לך סאונד של גיטרה באיכות גבוהה ואתה יכול לשנות אותו כככל העולה על רוחך כל הריתמיקה של הגיטרות המוקלטות בנויה על כל הקצב הבסיסי שיש לגיטרות יש גם רוק גם קלאסי גם שקט וגם פופ יש כמעט את כל הסגנונות בתוך הפלאג אני אישית לא משתמש בו כי הוא נורא חרוש

CrazyOded

New member
אני מתחיל להבין...

תודה רבה! אבל אני לא מוצא כןא תא הסאונד של הגיטרה שאני רוצה... גיטרה חשמלית רעה כזאת אני צריך...

krypto

New member
יש שם כזאת, תלחץ על הכפתור של

ההכפלה - זה יעשה את זה עוד יותר מרושע

זה לא מדויק מה שאמרו פה

מה שסטיינברג עשו זה הקליטו כל מיני סאונדים של גיטרה, לכל סוג של גיטרה הקליטו דברים כמו סלייד אפ, דלייד דאון ועוד כל מיני סאונדים שמוציאה הגיטרה ומה שעושה הפלאג זה להרכיב את כל הסאונדים הקטנים ביחד באיזושהי צורה וכך זה נשמע אמיתי וכך גם אתה יכול להחליף את סוגי הפריטות. - לא הקליטו אזה נגן שישב וניגן אקורדים, אם היו עושים את זה, זה היה נשמע פשוט נורא!! מה שדפוק בפלאג שאתה בעצמך לא יכול להרכיב את הפריטה והפריטות שנמצאות שם הן מאוד בסיסיות וחרושות. וזהו! אני אישית בשביל גיטרה אקוסטית ממליץ מאוד בחום על real guitar. אפשר להגיע איתו לדברים מדהמים...!!!

kundara

New member
טעות- אף פלאג גיטרה לא נשמע אמיתי

תקליטו גיטריסט!

למעלה