virtual dj

vpichersky

New member
virtual dj

שלום,רציתי לדעת יותר דברים על התוכנה הזאת כדי לתקלט במסיבות>האם צריך משהו מיוחד >איזה מחשב אתם ממליצים? כמה כרטיסים?בקיצור מי שמומחה בזה שיסביר לי.תודה

ExTa3

New member
אתה יודע להפעיל פלטה?

זאת סך הכל תוכנת DJ אם אתה יודעים מה כל כפתור עושה ואיך להריץ מיקסים אז מה אתה עוד צריך? מומלץ כרטיס קול חזק וטוב כדי שלא יבלעו לך הביטים כשתשנה את אחוזי הפיטצ'

vpichersky

New member
זה לא מה ששאלתי

שאלתי איזה מחשב מתאים לתוכנה>אני מבין שצריך 2 כרטיסים וזה מסובך לכן אני שואל.

ExTa3

New member
או 2 או אחד

או כרטיס קול אחד עם 2 יציאות ו2 כניסות או 2 כרטיסי קול...

hownwho

New member
מחשב נייד וקללותיו../images/Emo188.gif

ערב שלום, בשימוש virtual dj, על מחשב נייד, כאשר יש לי כרטיס קול אחד. ויציאה אחת לקול. כיצד אני יכול להוציא כל ערוץ כיציאה נפרדת? חשבתי לבדוק אפשרות לקנות מתאם usb לקול. ולהוציא מכל אחת מהיציאות למגבר. האם זה אפשרי? כיצד עושים את זה הלכה למעשה? בלוח הבקרה?/בתוכנה? האם ישנו מתאם usb מומלץ? אני לא עורך מסיבות פרועות. רק צריך שהסאונד יהיה סביר. תדוה וכל טוב.

ExTa3

New member
בשביל מה?

יש לך פלטה? אם כן אז למה אתה סוחב איתך גם את הוירטואל? אם אין לך פלטה אז בשביל מה אתה צריך לפצל את הערוצים?? ותעברו לטרקטור אנשים =/ תוכנה הרבה יותר טובה

hownwho

New member
אקסטה3 גבר

אוקיי, אינני דיג'יי מקצוען, אלא חובבן. לכן עניין הפלטות לא רלבנטי. אממה, אני כן רוצה לשמוע ערוץ משני בזמן שאני מנגן כלפי חוץ את ערוץ המאסטר. לגבי טרקטור. א. יתרונות בבקשה. ב. איך התמיכה שלה בעברית בשמות השירים?

ExTa3

New member
הבנתי אותך

טרקטור חזקה ו"עמידה" יותר... תוכנה מאסיבית יותר ולא מצועצעת בניגוד לוירטואל האפקטים בטרקטור איכותיים פי כמה מהאפקטים שבוירטואל אם אין לך כרטיס קו מספיק חזק [זאת אומרת כרטיס קול טוב מאוד + ולא בסיסי] כשתשנה את אחוזי הפיטצ' אפילו ב 0.1% תישמע הפרעות בסאונד ובליעת ביטים שעזוב שזה הורס את הסאונד גם המיקס ישמע על הפנים הטרקטור מציעה לך מגוון אופציות שאין בוירטואל כמו למשל 4 תדרי אקולייזר ולא 3 יש לך גם את כפתור ה TAP כפתור שמאפשר לך בזמן הקלטה לישמוע את הערוץ הניכנס [לצורך העניין B] דרך המאסטר כאילו זה נישמע באוזניות וכל עוד תא תגביע את הפיידר לא ישמעו אותו בהקלטה אלא רק בלייב... זה יעזור לך אם תרצה להקליט סט בבית או משהו כזה.. תמיכה בעברית - אין

hownwho

New member
עברית ויציאה

לגבי העברית, האם טרקטור לא יודעת להראות רשימות השמעה בעברית? שמות שירים וכו'? אם אני קונה מתאם קול חיצוני usb, האם virtual dj ו/או טרקטור יוכלו לזהות אותו עם ערוץ כדי לשמוע ערוץ משני באזניות ומאסטר בלייב? אשמח לתשובתך, טרם קניתי את המתאם ואני רוצה להיות בטוח שזה יוכל לעבוד (איך מגדירים את זה הלכה למעשה?)

agnostic

New member
Virtual DJ זה צעצוע

וגם המתאם שרצית לקנות. אי אפשר להוציא סאונד להגברה מתוכנה כזו ( או לפחות לא רצוי ). אל תבזבז אנרגיות על כאלה תוכנות האופציות הן ( בסדר עלות יורד ) : serato traktor scratch torq

נדמה לי שעבדתי עם התוכנה הזו בעבר

ואם אני לא טועה אפשרי בהחלט לעבוד עם מחשב נייד P4 ומעלה, זיכרון כמה שיותר טוב, אני מניח שחצי ג'יגה כבר סביר בקשר לשני כרטיסי קול, חיברתי גם כרטיס נוסף USB ובעצם הוא היה איכותי יחסית לכן השתמשתי בו כדי להוציא מוסיקה החוצה למגבר בכרטיס הפנימי הפחות איכותי של הנייד השתמשתי לאוזניות שלי אגב הכל עבד יפה מאוד.

למעלה