אה... פשוט ראיתי משהו במשפט שעניתי עליו שכנראה לא היה שם.
ש שאניר New member 20/8/01 #23 משהו.... שלמדתי לפני הרבה זמן כשרק נכנסתי לרשת ולאף אחד לא היה ממש אכפת מרוחב הפס שהוא מחובר דרכו ו- ו- *מחוייך* עברו בפחות או יותר אותו זמן. ולא אני לא עתיק עד כדי כך. התרגלתי.
משהו.... שלמדתי לפני הרבה זמן כשרק נכנסתי לרשת ולאף אחד לא היה ממש אכפת מרוחב הפס שהוא מחובר דרכו ו- ו- *מחוייך* עברו בפחות או יותר אותו זמן. ולא אני לא עתיק עד כדי כך. התרגלתי.
P Phangan New member 20/8/01 #24 השוואות קסטום יש איזשהו אתר המשווה בין קסטומים כל הזמן משווים אופנועי ספורט/כביש/שטח מה לגבי אופנועים אמיתיים Phangan שמתחיל לחשוב על האופנוע הבא.... Phangan
השוואות קסטום יש איזשהו אתר המשווה בין קסטומים כל הזמן משווים אופנועי ספורט/כביש/שטח מה לגבי אופנועים אמיתיים Phangan שמתחיל לחשוב על האופנוע הבא.... Phangan
א אפי10 New member 20/8/01 #25 וירגו 250 אני רוכב כבר כשנה על וירגו 250. לפחות פעם בשבוע טיול של 250-300 רצוף. גר בחיפה........עליות...... הכלי נחמד...לא חיה משוגעת.
וירגו 250 אני רוכב כבר כשנה על וירגו 250. לפחות פעם בשבוע טיול של 250-300 רצוף. גר בחיפה........עליות...... הכלי נחמד...לא חיה משוגעת.