violante בבקשה תעני לי אני שולחת לך מלא הודעות..... את בצוותא? בבקשה תגידי לי מי את??????????????
א אנני שרוף New member 4/6/02 #1 violante בבקשה תעני לי אני שולחת לך מלא הודעות..... את בצוותא? בבקשה תגידי לי מי את??????????????
V violante New member 4/6/02 #2 חחחח...../images/Emo98.gif אבל זה יהרוס לי את כל הכיף להשאר בדוייה...
א אנני שרוף New member 4/6/02 #3 אני כמעט בטוחה מי את אבל אני לא רוצה לזרוק סתם שמות נו?..... תשלחי לי הודעה בפרטי.... אם את לא רוצה לחשוף את זהותך לציבור הרחב....
אני כמעט בטוחה מי את אבל אני לא רוצה לזרוק סתם שמות נו?..... תשלחי לי הודעה בפרטי.... אם את לא רוצה לחשוף את זהותך לציבור הרחב....
V violante New member 4/6/02 #4 זה באמת כל כך קריטי? עד כדי כך חשוב לך....?? אולי פשוט תעכבי אחרי מה שאני כותבת ותגלי לבד.. זה די ברור לא? את אמורה להכיר אותי לפי מה שאני כותבת כאן.. violante
זה באמת כל כך קריטי? עד כדי כך חשוב לך....?? אולי פשוט תעכבי אחרי מה שאני כותבת ותגלי לבד.. זה די ברור לא? את אמורה להכיר אותי לפי מה שאני כותבת כאן.. violante
S scarlet moon New member 5/6/02 #5 ../images/Emo6.gif היי! אתן מכירות אחת את השנייה! אנני, את מ"צוותא", נכון?... שמעתי את השם שלך ממנה... וילנט, צאי קצת מהאלמוניות... זה לא ישנה הרבה עם תגידי איך קוראים לך...
../images/Emo6.gif היי! אתן מכירות אחת את השנייה! אנני, את מ"צוותא", נכון?... שמעתי את השם שלך ממנה... וילנט, צאי קצת מהאלמוניות... זה לא ישנה הרבה עם תגידי איך קוראים לך...
א אנני שרוף New member 5/6/02 #6 נו יש לי כמה השערות.... אני חושבת שאני יודעת אני אשלח לך את הניחוש לפרטי