Vietnam War Song

LEATHER REBEL

New member
אוקיי הנה שתי תשובות

השיר KYTES יצא בכמה וכמה מקומות לפני 1991... אם כי -מחוץ לישראל-. הוא קיים כמובן באלבום שלהם, שיצא לאור בזמן אמת... אפילו שיש מקורות שטוענים שלא היה להם בכלל אלבום. גם לגבי Anybody Seen my baby... מי בדיוק טוען שההוצאה מ 1997 היא הראשונה, ועל מה בדיוק זה מסתמך? אופס, אולי זה הפעם הראשונה שזה יוצא באלבום -במדינה מסויימת- ושוב פעם מתעלמים משאר העולם?

Investigations

New member
מממ מבין לאן אתה חותר

פשוט לפי בדיקה AMG יצא להם אלבום אבל אין בו את KYTES והשיר מופיע לראשונה בבוטלג משנות ה70 אבל לא יצא בהוצאות אחרות ורישמיות עד 97.

LEATHER REBEL

New member
זה מעניין שהזכרת את AMG

הרוב המוחץ של הסקירות שם נכתבו בידי דעתנים, שהם ככל הנראה עתונאים. אולי זוהי גם הסיבה לכך שאלבומים רבים שמקבלים שם 5 כוכבים, בעיני לא שווים יותר משניים. וגם להיפך: אלבומים שבעיני שווים 5 כוכבים מקבלים שם 2. לא, אני לא עושה ל AMG דווקא, וגם הם לא עושים לי. עתונאים בדרך כלל מנותקים מהעם... וגם בישראל. ראה לדוגמה באתר "מומה": י. קוטנר "קבע" שהתקליטון Our Love's a Growin' Thing של "האריות" יצא על POLYDOR אבל לא בבריטניה. המציאות היא, שהתקליטון יצא דווקא על FONTANA בכמה וכמה מדינות, -כולל בריטניה-. יש הוכחות למכביר, אבל קוטנר, בהיותו "קוטנר" נוטה להתעלם מהן. ככה זה עם אנשים שמחזיקים מעצמם אלוהים...

Investigations

New member
אני מסכים אבל

בכל זאת זה מקור טוב לקבלת מידע לפחות רופף. אם יש לך מקור אחר להציע אני אשמח!

LEATHER REBEL

New member
יש כמובן את הספרים של וורנון ג'וינסון

פעם היה את זה גם בצורת אתר אינטרנט, אבל כיום נשארו רק הספרים. ב"קצת אחרת" יכולים לעזור לך בעניין... אבל גם הספרים של ג'וינסון כתובים מנקודת השקפתו הבלעדית... כך שלא כדאי לקחת הכל ברצינות גדולה מדי.

LEATHER REBEL

New member
השם הוא VERNON JOYNSON

והספרים כבר אינם קיימים בצורה מקוונת בנט. אמת, ניסו "להרים" את האתר כפי שהיה במקור, ובאופן בלתי חוקי, אבל זה לא נשאר שם.

melancholy man

New member
AMG הוא מקור

לפעמים טוב יותר לפעמים פחות, כמו שציף הזכירה, כמעט כל מה שיש שם, זה מה שיש בחנויות, מסוגו הוא המקור האינטרנטי הכי גדול ורוב הזמן (כמאגר מיידע לפחות) גם אמין, אבל הוא כמובן לא מושלם, שום דבר לא מושלם, הספרים של ורנון, הם מקור יותר טוב רוב הזמן, גם אתרים ספצפים להרכבים או ג'אנרים ספציפיים עדיפים, אבל אין תחליף אמיתי לקריאת ספרים ולשמוע את המוסיקה ולקרוא את העטיפות

-AMG רשומים רק אלבומים שנמצאים בהדפסה

כיום, דהיינו אלבומים שניתן למצוא בחנויות. אין שם דיסקוגרפיות מלאות של האמנים. אל תסמוך על הרשימות שלהן - הן מבלבלות, וטובות רק לחיפוש אלבומים עכשוויים. לטעמי, עדיף תמיד לחפש אתרים של האמנים עצמם, או של אוהדים רציניים. שם יש בד"כ דיסקוגרפיה מלאה, ומדוייקת. Kites הופיע באלבום שהוציאו simon dupree ב-67, אך שאר האלבום היה בעל אופי שונה לגמרי מהשיר הזה.

Investigations

New member
עוד אחת...

Daydream, I fell asleep amid the flowers for a couple of hours on a beautiful day Daydream, I dreamed of you amid the flowers for a couple of hours, such a beautiful day! שלי מי השיר? ניראה לי שWallace Collection אבל שוב לא על פי כמה אתרי אינטרנט.

LEATHER REBEL

New member
לפי התקליט שיש לי, זה כן הם

זה WALLACE COLLECTION ב 100 אחוז. לא יודע מי כותב את אותם אתרי אינטרנט, אבל למיטב ידיעתי התקליט שבידי הוא עובדה שרירה וקיימת. זה בסדר, יש אתרי אינטרנט ישראליים שמי שכתב אותם בטוח ש"היא לא תדע" זה שיר של כוורת. לצורך העניין, ההבדל בין כוורת וגזוז הוא גדול מכדי שיוכלו לומר "כוורת, גזוז, אותו דבר". אז לא, זה שיר של גזוז ולא של כוורת. ישנם גם "מקורות" (ע-לק) שלפיהם ניתן להבין שמזי כהן היתה בלהקת "דודה". טוב, שיגידו מה שבא להם, היא לא. כמה טוב שיש פורום בו בעלי ידע מוכנים לחלוק אותו איתך בחינם, אה?

Investigations

New member
אכן אתם מעולים ללא ספק!

תענוג שהדבר הזה קיים! דרך אגב מאיזה אלבום השיר?

LEATHER REBEL

New member
מתוך האלבום...

LAUGHING CAVALIER. טוב, ללהקה הזו היו רק 2 אלבומים אז זה קל. לגבי השאר... אני משוכנע שקיימים גם מספר אתרי אינטרנט שמוסרים את האמת... ולא צריך לחפש הרבה.

Investigations

New member
שיר מעולה יפייפה רק...

חבל שהם קצת מושכים יותר מידי בסוף אבל רק טיפה.

Investigations

New member
גם הקליפ מעולה ומצחיק

מאוד משעשע מזכיר את קזבלן אם כבר קזבל מזכיר אותו.

למעלה