Vienna / Ultravox

turrican

New member
Vienna / Ultravox

השיר מוקדש לידידינו היקר שמש 27 שאוהב את הלהקה המעולה הזו. השיר כסינגל הופיע קצת לפני האלבום המעולה והמצויין שלהם Lament ב - 1984 לאחר שמידג´ יור הצטרף אליהם . עוד שירים מצויינים מהאלבום : Dancing with tears in my eyes , White China
Vienna We walked in the cold air Freezing breath on a window pane Lying and waiting A man in the dark in a picture frame So mystic and soulful A voice reaching out in a piercing cry It stays with you until The feeling has gone only you and I It means nothing to me This means nothing to me Oh, Vienna The music is weaving Haunting notes, pizzicato strings The rhythm is calling Alone in the night as the daylight brings A cool empty silence The warmth of your hand and a cold grey sky It fades to the distance The image has gone only you and I It means nothing to me This means nothing to me Oh, Vienna This means nothing to me This means nothing to me Oh, Vienna​

טל-יה

New member
wow איזה שיר מטריף

ג´מני אוהבת את להקת Ultravox ובין היתר את השיר fade to grey להקה חבל"ז ובוקר טוב לשמוניאדה.. הצביעו השפיעו
בחרו בי טל-יה בפריימריז , כל בוחר מקבל
,
בפיתה וכרטיס "הללויה"
מה יש? גם לי מותר להבטיח הבטחות.. כל בוחר יקבל רשימת חיסולים של השירים להקות זמרים שאני שונאת משנות השמונים
בוקר טוב

zViper

New member
אחת הלהקות הטובות שהיו!

ועכשיו כל שנותר מהלהקה הוא מיז´ור הסולן. (אל תתפסו אותי ממש בשמו, כך זכור לי ברגע של זכרון ברגע) הצפע.

בוקר טוב

א. שיר גדול ב. במיוחד הקטע של הכינור החשמלי בסוף ג. האם השיר יצא ב- 1984? נדמה לי ש 1981 או אולי אפילו 80. ד. שם הסולן הוא מידג´ יור ה. Fade to Grey הוא לא של אולטרה-ווקס אלא של Visage, אבל בהחלט חלק מחברי אולטרווקס היו חברים ב Visage. ואם לא תיזהרו - אני אתן חידת טריוויה על ויסאג´

turrican

New member
היי אלדין ../images/Emo13.gif

אהלן ידידי היקר , כפי שאמרתי השיר הופיע בסינגל לפני האלבום המעולה שלהם Lament נדמה שהסינגל מ-1981 אבל אני לא חותם על זה. בכל מקרה הצטרפות מידג´ יור לאולטראווקס. ד"א מישהו זוכר את הקליפ ל- If i was מ-85 ?

zViper

New member
הכוונה לשיר הסולו שלו,נכון?../images/Emo13.gif

שיר מעולה עם קליפ מדהים ביופיו. הצפע.

oril123

New member
התקליט הבא שלהם :

RAGE IN EDEN גם מומלץ ביותר, בתקליט הנ"ל היו 2 להיטים גדולים שלהם : THE VOICE ו THE THIN WALL.

שמש27

New member
היי ! ../images/Emo9.gif תודה ! איזה שיר !!!

פשוט הרוס על הלהקה הזאת... איזה מלודיות יש להם - סוף הדרך... והקטע בסוף - אין כזה שינוי קצב כל כך חד וכל כך מרשים באף שיר אחר... יש גרסת הופעה מעולה... ואכן "דובוניר לו-גארי" (
) הוא של ויסאג´... כנראה עוד טעות אינטרנט...

אחלה להקה היו !

היה לי אז כמה תקליתים שלהם (וגם הסולו הראשון של מידג´ יור). הכי אהבתי את Love Greta Adventure. אבל אני זוכר הרבה הרבה להיטים טובים לא פחות.

turrican

New member
Love Great Adventure

אחד הקליפים הכי כיפיים שראיתי מעולם , נכון יש אחלה קצב בשיר עם תיאום מעולה לשיר? אבל לדעתי הקליפ If i Was עולה עליו ,להזכירכם הקליפ If I was מראה דמויות אנושיות בעזרת סיכות כן כן משהו מוטרף לגמרי.

למעלה