Video Conference

• פותח הנושא lp12
  • פורסם בתאריך

lp12

New member
Video Conference

שלום לכולם, ברצוני ליצוא מערך של Video Conference בכמה חדרי ישיבות בארגוני,אשר ישלבו את כל האלמנטים של שמע,תמונה ומידע. שיחות הועידה יתנהלו גם מול אתרים מרוחקים (ארה"ב). תודה רבה מראש

antidot

New member
---->

אתה מעוניין בתקשורת IP ? מהו רוחב הפס העומד לרשותך ? בכל מקרה, בינת משווקים כמה מוצרים מעניינים שמטפלים בסוגיה.

lp12

New member
תודה על התשובה...רוחב הפס כיום עומד

על 2M אך ניתן להרחבה במידת הצורך. מישהו יכול להסביר את ההבדלים בין תקשורת IP לבין ISDN (יתרונות וחסרונות)? ושוב תודה מראש

antidot

New member
----->

האמת שממש לא רואה טעם אפילו להתחיל להסתכל לכיוון של מערכות מבוססות ISDN. זוהי טכנולוגיה מיושנת וכל עוד יש ברשותך רוחב פס מספק, ההשקעה בISDN היא בגדר הוצאת כסף מיותרת.

H N 1

New member
אני...

מה-זה-לא-מסכים-אתך מערכות מקצועיות (לשידור) עובדות ויעבדו עוד הרבה זמן על קווי ISDN. ולו רק בגלל האמינות והזמינות (5 תשיעיות אומר לך משהו?) עוד הרבה זמן לא תהיה לנו זמינות ואמינות כזו על קווי IP ואפילו לא על ATM (לפחות לא בארץ הקודש)

antidot

New member
הכל נכון

אבל שים לב שהמטרה שלו היא Video Conference ולא מערכת קריטית. אם לא מדובר במערכת קריטית, אני בלי לחשוב הייתי הולך על IP.

antidot

New member
תשמע, תראה...

כפי שכבר הוזכר למעלה, אם המערכת מיועדת עבור משהו קריטי ולא ישיבות וירטואליות, יש בהחלט טעם לשקול ISDN. אם כל מה שמעניין אותך זה video conference אם מישהו בקצה השני של העולם, אך אתה יכול להרשות לעצמך שהמערכת לא תעבוד במידה והקו תקשורת למטה, לך על IP.

למעלה