Video Baby Please Don't Go

וביקורת

אנשים כרגע ראיתי אותו 3 פעמים. וזה וידאו מצוין. רובו כמו שכבר אנחו יודעים צולם בהופאה חיה. ההתחלה שלו מאוד חמודה עם מכונת התקליטים [וגם מקורית] בנוסף לזה יש גם צילומים של מעריצות רוקדות, [דבר שמוסיף] ועוד כמה דברים חמודים שרצוי שתיראו לבד.

מה שאפשר להוסיף

יש שמה אישה שחורה ושמנה שרוקדת עם חבורה של אנשים. וזה מזכיר לי כצת את הפירסומת של יופלה [היוגורט].

hangman Jury

New member
תודה אחי

קליפ באמת יפה למרות שראיתי אותו בטלויזיה חח קרעת אותי לגבי האישה עם היופלה חחחח

AeroTom

New member
איפה ראית אלדד?

באיזה ערוץ ואיזו שעה? הקלטתי כל היום כמעט ב-Vh1 ולא היה את זה... ראיתי את זה על המחשב כמובן גם וממש אהבתי את קטעי ההופעה שהוקלטו בהופעה באורלנדו, Kick major ass. אבל אני כמובן מצפה יותר לראות את זה בטלויזיה כבר...

hangman Jury

New member
בשעות הקטנות של הלילה משודרים...

הקליפים הכי חדשים... אגב ראיתי אותו ממזמן לא יודע אם אמרתי לכם... זוכרים שאמרתי לכם שהורדתי קליפ של זה שהם חצי קליפ בהופעה ואמרתם שאולי זה לא זה... אבל זה היה זה
... לא הייתי בטוח שזה זה ואז ראיתי את זה באמ טי וי ועכשיו כאן

AeroTom

New member
כן,אבל באיזו שעה?

באיזה שעה בערך ראית את זה בלילה ב-MTV?

hangman Jury

New member
סביבות 3

יום שישי אחד.. ממש במקרה אחרי שראיתי סרט העברתי לאמ טי וי אני כמעט בטוח שזה היה בסביבות 3 בלילה זה היה אבל חד פעמי מאז לא ראיתי את זה באמ טי וי ביום רגיל

בינג

New member
חחחחחח...יופלה ../images/Emo6.gif

ותודה על העידכון! קליפ נחדמ אבל ציפיתי ליותר....

Xboy123

New member
בלי להכעיס אף אחד או לפגוע..

גם לא באירו'.. הקליפ הזה לא מושך את העין... אני מרגיש כאילו הוא רחוק מלהתחבר אליי..
ובכל זאת קליפ יפה
.... צפייה נעימה לכולכם ותודה לאלכס שהביא לנו את הקישור כי בזכותו אנו רואים את הקליפ בפעם הראשונה!!!

למעלה