Vic Firth

Nick Menze

New member
Vic Firth

שמעתי שזאת אחלה חברה גם המורה שלי המליץ לי עליהם וגם כמה חברים!!! אז תגידו שווה לקנות ??!?!?

Mother Man

New member
וואו איזו מערכת!

אבל זה כבר יותר מדי כל הטמטמים האלה בכל מקרה אם אתה מדבר על מערכת אני ממליץ על רמו ודגם Remo Master Edge מערכות זולות יותר מפרל וטאמה וימהה וכו´ אך איכותיות לא פחות!

Compasta

New member
יש לך כסף?!?!

זאת אחלה מערכת בעולם אם באמת תקנה אותה אז סבבה אבל מערכת כזאת בטח ממש יקרה כמה כסף יש לך לקנות מערכת וכמה זאתי עולה?? אם יש לך את הכסף תקנה ומהר

Nick Menze

New member
לא לא לא הבנתם!!!!

לא את המערכת אני רוצה לקנות אלא מקלות של ויק וירט´ המערכת של ימהא סתם שמתי תמונה!!!!! אתה באמת חושב שהיה לי כסף לדבר הענקי הזה מה זכיתי בלוטו או משהו ?!?! ואגב המערכת ממש יפה יש שם עוד מערכות יפות באתר למורה שלי יש פראל אקספרטס ירוקה בת זונה של מערכת בשווי של 15,000 שקל עם מלא מצילות ודברים שהוא הוסיף ועוד.. והיא למכירה למי שמעוניין ב- 4000 יד שלישית..

Mother Man

New member
פחחחחחח

זה היה נשמע לי לא הגיוני מערכות של ויק פירת´ בכל מקרה אחלה של חברה למקלות. מומלץ גם וואטר Vater וגם מקלות של זילדג´יאן אחלה של מקלות. וגם פרו מארק Pro-Mark 4 חברות מצליחות בענייני המקלות בעולם.

Mother Man

New member
כן צמצתי פי 4!

אבל תראי חשוב לי שהמתופף הצעיר שלנו יהיה מבחר במקלות ויבחר את המקל שהכי מתאים לו...

rambo6

New member
vic firth

הם הכי מדויקים אני אישית ניתקלתי בשאר החברות במקלות מאפנים ממליץ על SD9 DRIVER VIC FIRTH

HelloweeN

New member
מדוייקים ?????

מה זה פה ? רובים או כוונות של אקדחים ?? כל אחד והמקל הנוח לו. רוב החברות המובילות הן טובות ואיכותיות. אני אישית שוב, ממליץ על פרו מרק, שהוא לדעתי ולדעת רבים (והוא באמת כזה) המקל החזק ביותר. מחזיק הרבה זמן! ממש כמו ברזל!

danezeq

Member
מישהו העלה בדיוק את התמונה

הזו, לא מזמן, אני כמעט בטוח שזה היה נועם

Nick Menze

New member
אתה מספר לי ?!?!?

יש לי זוג מקלות שהם הי והראשונים ויש לי אותם כבר יותר מ4 שנים ועדיין לא נשברו ואני מנגן בעיקר איתם מאחר ושתי הזוגות האחרים שלי שבורות!!! הם שחוקות לגמרי !! וזה לא שאני לא מנגן חזק..

למעלה