Viber שאלה.

Viber שאלה.

יש לי גאלאקסי S Vibrant איך אפשר לגרום לתוכנה הזו לעבוד מאחורי הקלעים? כלומר, לא להודיע לי שלמשתמש שאני מתקשר אליו אין Viber. שאלה שנייה: איך אני גורם לה לא לעבוד, אלא רק מתי שיש לי חיבור? (אין לי חיבור APN) וכנ"ל לגבי סקייפ

ronengeles

New member
תשובות

1. לא הבנתי את השאלה. מז"א "לא להודיע לי שלמשתמש שאני מתקשר אליו אין Viber"? אתה רוצה להתקשר אליו לוייבר או לא? 2. בעקרון באפליקציות האלה אין משהו שמפעיל וסוגר אותם אוטומטית. בהנחה שהן רצות ברקע, ברגע שיהיה חיבור אינטרנט הן יעבדו, ומתי שלא יהיה חיבור, מן הסתם הן יהיו מנותקות מהשירות ולא תוכל לעשות איתן כלום. אם אתה רוצה ממש לסגור ולפתוח את האפליקציות, יכול להיות שאפליקציה כמו AUTOMATEIT תוכל לעזור לך.

דבר ראשון תודה רבה. הבהרה:

כשאני מתקשר למישהו אז הוא שאל אותי מה אני רוצה לעשות ונתן לי 2 אופציות: 1. להתקשר כרגיל. 2. להתקשר דרך Viber. ונתן אפשרות לברירת מחדל. אז עשיתי את ה Viber לברירת מחדל, ועכשיו הוא תמיד כותב לי אם איש הקשר יש לו VIBER או לא. - וזה מאוד מעצבן. 2 פשוט אני שם לב שסקייפ וויבר גומרות לי את הבטריה.

voguemaster

New member
קודם כל

הפכת את הוייבר לחייגן ברירת המחדל שלך. לדעתי אם יש לך חבילת דקות זה ממש לא מומלץ. אין קליטת אינטרנט טובה בכל מקום וזה עדיין לא יציב כמו הרגיל. אני משתמש בוייבר לדבר עם אנשים בחו"ל לדוגמא. בכל מקרה, אם אתה מתקשר למישהו שאין לו וייבר אז וייבר מציעה לך להזמין אותו לשירות גם כן. מכיוון שלמרבית האנשים עדיין אין וייבר אני מבין למה זה מציק לך. אני מציע שתיכנס לניהול אפליקציות, תבחר בוייבר ושם יש איפשהו אפשרות לעשות CLEAR DEFAULTS (ניקוי ברירת מחדל או משהו כזה). שים לב - לא מדובר בניקוי DATA! ניקוי DEFAULTS אומר שהאפליקציה לא תשמש בתור אפליקצית ברירת מחדל לסוג הפעולה (חיוג) הזו. בפעם הבאה שהמערכת תשאל אותך לגבי מה יהיה ברירת מחדל, תבחר בחייגן הרגיל. מנסיוני המועט יחסית עם וייבר, היא לא פוגמת בסוללה במיוחד, בטח לא כשהיא רדומה. אומנם אני רק מאתמול איתה אבל לא ראיתי שינוי מהותי. ולגבי סקייפ, אם אתה SIGNED IN כל הזמן זה יכול להיות בעייתי. אחרת, אין בעיה גם כן.

verdror

New member
שאלה על הviber

אתמול הורדתי את האפליקציה. נוצרהרשימה של אנשים שיש להם את האפליקציה. היום נתוספו עוד מאנשי הקשר שלי לviber , אני מצליח לדבר איתם דרך האפליקציה אבל ברשימת הקשר הם לא מסומנים ככאלה שיש להם . יש שם אפשרות לupdate contacts אבל זה גם לא מעדכן את החיווי שיש לאיש viber. איך הרשימה מתעדכנת /איך מעדכנים אותה למשתמשים החדשים. אגב יש לי galaxy s תודה.

voguemaster

New member
לדעתי זו בעיה של התוכנה

אני חושב שיש להם באגים עדיין, בטח בדברים כאלה. גם אצלי זה לא עבד טוב אבל אצל אשתי כן... מי יודע, נצטרך לחכות ולראות.

voguemaster

New member
לא צריך

אפשר לעשות ניקוי RAM כמו שאמרו פה היום ובמקביל להיכנס ל-RUNNING SERVICES בניהול אפליקציות ולראות אם היא שם ולסגור אותה. אח"כ להיכנס שוב וזה *אמור* להסתנכרן.

למעלה