viber חדש!

שלוקמן

New member
viber חדש!

באנדרואיד, עד היום משתמשי (התפוח) נהנו משירותי ויבר ומהיום גם משתמשי אנדרואיד יכולים להנות ממנה. דרך ויבר ניתן לבצע שיחות על גבי רשת האינטרנט בחינם! איך זה עובד? כאשר תתקינו את התוכנה תצטרכו להזין את מספר הטלפון שלכם, (יתבצע אימות של הודעת SMS) ומעכשיו תוכלו לדבר חינם אם כל משתמש שיש ברשותו ויבר מותקן על הטלפון. התוכנה תזהה לבד איזה אנשים מאנשי הקשר שלכם מותקן ויבר ותאפשר לכם לנהל שיחות בחינם... https://market.android.com/details?id=com.viber.voip&feature=search_result

או סוף סוף הגיעה אלינו

רבה על העידכון

binon

New member
עובד מצויין

עוד שנה כשלמרבית האנשים יהיו סמארטפונים לא נצטרך לשלם לחברות הגזל ואת מרבית השיחות ננהל ב VOIP על WIFI נשלם להם רק על חבילת גלישה ומינימום שיחות (לאמא שלי שאין ולא יהיה לה סמארטפון) ושיחנקו...

נעמה8080

New member
ולמי שאין ויבר אני לא יכולה לדבר איתו דרך

התוכנה, נכון? רק למי שיש יש את התוכנה יכול לדבר דרך התוכנה?

נעמה8080

New member
הורדתי אבל

אני רואה את כל האנשים שבספר הטלפונים שלי, איך אני יודעת למי יש ויבר ולמי אין?

ברשימה שנפתח לך ליד כל שם

יש ציור של וויבר בצד שמאל, למי שיש צייור יש וובר.

jjaki

New member
ניתן לסנן למעלה יש ALL ויש VIBER

תבחר את VIBER ואז תראי ברשימה רק למי יש את ויבר

נעמה8080

New member
ועוד שאלה

תסלחו לי
איך אני מתנתקת מהויבר? אם אני רוצה שהוא לא יהיה מחובר עכשיו?

לחיצה ארוכה על מקש הבית

כנסה למנהל יישומים או אפילקציות משהו כזה . יתפח לך חלון של כל האפליקציות שעובדוק תבחרי בוויבר . אם הוא לא מופיע באותו חלון למעלה בלשוניות כנסה ל RAM ותמחכי שם ,נסי קודם שלב אחד אם לא אז 2

נעמה8080

New member
לחצתי לחיצה ארוכה על הבית

ולא הצלחתי לסגור. אני רואה את הטלפון הסגול עדיין למעלה

לחיצה ארוכה על הכפתור שבאמצע

עכשיו נפתח לנו חלון קטן שבו 6 היישומים/אפליקציות האחרונות שהיינו בהן(חלקן עדיין עובדות) מתחת לתמונות של היישומום האילו רשום לך מנהל משימות תלחצי עליו. ומשם תבחרי מה את רוצה לסגור(לא זה לא מוחק רק סוגר) אם הוויבר לא נמצא שם אז ממש באותו החלון שאת נמצאת בו יש למעלה לשוניות תךלחצי על ram ומשם תעשי הסרה/מחיקה על מצב 2 שוב!! אל תדאגי זה לא מוחק רק סוגר!

נעמה8080

New member
תודה רבה, רק חבל שכל פעם

שארצה לסגור אני אצטרך לעשות את הפעולה הזאת וסגור את כל התוכנות על הדרך

voguemaster

New member
זאת המהות של התוכנה

בדיוק כמו סקייפ. שתי התוכנות האלה רצות תמיד ברקע כדי להיות זמינות בכל זמן שאת מחוברת לאינטרנט. גם כשנדמה לך שסגרת אותה, יש לה תהליך ברקע שרץ ומחובר. אגב, אפשר להסיר את האייקון מה-NOTIFICATION BAR למעלה אם זה ממש מפריע לך.

verdror

New member
איך גורמים לviber להשמיע צליל ?

כאשר מגיעה אלי הודעה אני לא מקבל שום צליל על כך. הסתכלתי בהגדרות ולא מצאתי אפשרות כזאת אפשרי???

Drau

New member
בעייה מאוד גדולה בviber..... עוד מישהו נתקל ?

בזמן שמדברים דרכו לא נחסמות שיחות רגילות ! קפצתי מבהלה כשהצלצול הרגיל שלי התחיל כשנכנסה לי שיחה רגילה בזמן שדיברתי דרך התוכנה
חחח ניסיתי להסיר ולהתקין ועדיין אותו הדבר, ככה גם לחבר שאיתו דיברתי ..! הגדרות התוכנה לא סיפקו עזרה...

למעלה