VH1

hgvrycuihnhuyb

New member
VH1

אתמול היה מצעד 10 הגברים הסקסיים ב-vh1 וקורט היה במקום התשיעי (ושמו את השיר about agirl) אני חושבת שזה ממש לא!!

life style

New member
../images/Emo35.gif

הוא בהחלט נרהא טוב אבל הייתי בטוחה שיש יותר סקסים ממנו נחמד....

N I R VA N A

New member
מסכים!!!

מה זה מקום תשיעי????????? מעניין מי היה במקום הראשון... בדרך איזה כוכב פופ מסכן.... מי היה במקון הראשון??

Runaway Train

New member
מקום 1-אמינם! בלעע...פויה

איך מקום תשיעי? לדעתי צריך לפחות בשלושת הראשונים..איזה בנאדם יפההה:)))) על מה את מדברת? הוא מאוד מאוד יפה! לדעתי לפחות...אין כמו קורט

Runaway Train

New member
הה את מדברת על המתים,אני דיברתי על

זה שהיה עם אלו שחיים,ובכלל הרוקסטאר הכי שערורתיים (מרלין זכה במקום 3 ) אז התבלבלתי סליחה

FlamMAble

New member
אולי קורט יפה...אבל הוא לא סקסי

ובגלל זה הוא לא בין שלושת המקומות הראשונים. מי היה מקום שני ושלישי?

Runaway Train

New member
וואלה הוא לא סקסי...אבל אמינם סקסי?

וחוצמזה...על טעם ועל ריח אין מה להתווכח (קורט שבזבזון,קצת סקסי..:) ) בכל אופן...אמינם לא סקסי והוא סתם שיט לבן,ואפילו לא נחשב כסקסי איתן הוק,ג'וני דפ זה סקסי :)

Ayoola

New member
*מסכימה עם נעמה*

אין כמו קורט! מקום שלישי *לפחות*!

ש ו ק ה

New member
קריסט הכוסון!

life style

New member
גם אני אוהבת ת'סגנון...

אבל זה מה ש- VH1 וכל החירטוטים אוהבים?! לא..... בגלל זה בהחלט סביר להניח שאמינם הזה שסה"כ יש לו קצת שרירים (הוא מכוער!) יהיה מקום ראשון...... מצטרפת - קריסט מקום 1!

אמינם ? פוי..

קורט די סקסי.. הייתי נותנת לו מקום 4 אבל מקום ראשון אדי וודר בצעירותו ( לא שיש לי בעייה אותו כעת
) מקום שני בראיין מהכי גאים שיש מקום שני ג'סטין מהכי גאים שיש מקום חמישי אשט'ון קוצ'ר (מייקל קלסו ממופע שנות השבעים)
...

life style

New member
אני מאמצת ת'דירוג שלך

למרות שאני לא רואה הכי גאים שיש (פיספוס נכון? סתם לא יצא לי לראות - ישדרו את זה שוב?) אז אין לי מושג מי אלו אבל השאר בהחלט נכנסים אצלי ברשימה

כנ"ל

גם 'מאמצת את הדירוג שלך' ונראה לי שיש שידורים חוזרים של הכי גאים שיש בימי שישי ככה בשתיים אחד. וביום רביעי יצא לי לראות כפיל (בול) של בריאן קיני מהכי גאים שיש. אפילו עם הסגריה ואיך שהוא החזיק אותה ביד. אחחחח איזה יופי...... וגם יצא5 לי לראות את גייסון מיוז הישראלי (עם שיער חום) אבל הוא היה נורא חמוד..... ואני הופכת את זה להודעת אוף אחת גדולה אז אני אפסיק!.

נריה פי

New member
הוא לא היה

כל כך דומה לבריאן קיני.. אבל הוא הזכיר אותו! וזה שדומה לג'ייסון מיוז- אחחח איזה חמווווווווווד

ש ו ק ה

New member
סליחה!??!

אשטון קוצ'ר מקום ראשון ובראיין הוא קוף מכוער! אוקיי?

hgvrycuihnhuyb

New member
../images/Emo26.gifהיי תנו לי להוסיף פרטים...

במצעד היו גם דיוויד בואי ,ג'ים מוריסון,השאר לא מעניינים בקיצור הייתי נותנת לגים מוריסון מקום 1 כי הבנאדם באמת סקסי הוא עשה דברים משוגעים בשנות ה-70 המורה שלי אמרה לי זאת (איזה מוזר כי אני היתי היחידה בכיתה שהכירה את הזמר) מקום 2-כריס קורנל ,מקום 3-אדי וודר ,מקום 4-בון גובי בימים הטובים לפני שהתרככו ,מקום 5-ליין מאליס אין ציינס וכמובן שקורט לפני כולם ביופיו אבל הוא באמת לא בכיוון של סקסי...(ואלה רק מעולם המוזיקה...).

למעלה