מה מה מה
A All I Have New member 7/8/03 #40 אנשים אתם לא בסדר...../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
J J To The Lo New member 7/8/03 #42 שרשור קרוע...לטאגליין חחחחחחחחחחח לארז יש טעם טוב בהתאמת צבעים בעעעעע
° ° Glow Girl ° New member 7/8/03 #43 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאנשים../images/Emo70.gifתראו מה יש לי../images/Emo70.gif נכון שאומרים שג'ניפר מסתובבת בלי הטבעת האירוסין שלה? אז...היא אצלי
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאנשים../images/Emo70.gifתראו מה יש לי../images/Emo70.gif נכון שאומרים שג'ניפר מסתובבת בלי הטבעת האירוסין שלה? אז...היא אצלי
S still real New member 7/8/03 #45 ../images/Emo41.gifיאבוגדת את היית עם בן נכון? הוא נתן לך אותה אפילו התארסתם
S still real New member 7/8/03 #46 ../images/Emo41.gifטעות ... אתם נשואים +16 ושלישיה 2 שאלות את חשפנית? מתי הספקתם?
° ° Glow Girl ° New member 7/8/03 #47 ../images/Emo8.gif הספקנו...ג'ניפר לא יודעת שבן מנהל חיים כפולים, איתי! והוא נתן לי את הטבעת עכשיו! חחח
../images/Emo8.gif הספקנו...ג'ניפר לא יודעת שבן מנהל חיים כפולים, איתי! והוא נתן לי את הטבעת עכשיו! חחח
S still real New member 7/8/03 #48 ../images/Emo41.gifבוגדת ולא ענית לי ממתי את חשפנית מהיום אני שונאת אותו רשמית ולא תהיה הודעה חדשה (ואותך עד להודעה חדשה) סתם בצחוק אותך לא אותו כן
../images/Emo41.gifבוגדת ולא ענית לי ממתי את חשפנית מהיום אני שונאת אותו רשמית ולא תהיה הודעה חדשה (ואותך עד להודעה חדשה) סתם בצחוק אותך לא אותו כן
° ° Glow Girl ° New member 7/8/03 #49 ככה הא?? סתם... נו זה לא מעניין אתכם מאיפה באמת יש לי את הטבעת של ג'ניפר??
A American Girl New member 8/8/03 #53 ומה אם.... אישתו לעתיד של אהרון קרטר עם טבעת ויהלום יותר גדולים מזה תגיד לך שהיא רוצה לדעת מאיפה זה??????? תסכימי להגיד?
ומה אם.... אישתו לעתיד של אהרון קרטר עם טבעת ויהלום יותר גדולים מזה תגיד לך שהיא רוצה לדעת מאיפה זה??????? תסכימי להגיד?
S still real New member 8/8/03 #54 וגם... אשתו לעתיד של דוד שיש לה טבעת יהלום יותר גדולה (לא אמיתי אבל יהלום) תגיד לך שהיא רוצה לדעת מאיפה הטבעת תגלי לה??????????
וגם... אשתו לעתיד של דוד שיש לה טבעת יהלום יותר גדולה (לא אמיתי אבל יהלום) תגיד לך שהיא רוצה לדעת מאיפה הטבעת תגלי לה??????????
A American Girl New member 8/8/03 #55 בקיצר.... אם אישתו של דוד ואישתו של אהרון קרטר עם טבעות יהלומים ענקיות יגידו לך שהן רוצות לדעת מאיפה הטבעת תגידי להם??????
בקיצר.... אם אישתו של דוד ואישתו של אהרון קרטר עם טבעות יהלומים ענקיות יגידו לך שהן רוצות לדעת מאיפה הטבעת תגידי להם??????
° ° Glow Girl ° New member 8/8/03 #56 איבדתי אתכן איפשהו... אני אספר בכל זאת חברות שלי היו בארה"ב, אז הן קנו לי מאחת החנויות... חחח מרגש הא?
איבדתי אתכן איפשהו... אני אספר בכל זאת חברות שלי היו בארה"ב, אז הן קנו לי מאחת החנויות... חחח מרגש הא?
S still real New member 8/8/03 #57 ../images/Emo41.gifחשבתי מצאת את התמונה באינטרנט... ומה החברות שלך כל כך עשירות???? סתםםםםםםםםםםםם
° ° Glow Girl ° New member 8/8/03 #59 ../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifחחח זה לא אמיתי אבל זה נחמד לדעת איך ההרגשה להסתובב עם יהלום ורוד ענקי
../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifחחח זה לא אמיתי אבל זה נחמד לדעת איך ההרגשה להסתובב עם יהלום ורוד ענקי
S s w e e t girl New member 10/8/03 #60 ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif באמת....???? למה היא מסתובבת בלי טבעת האירוסים שלה ....... לא הבנתי ..........
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif באמת....???? למה היא מסתובבת בלי טבעת האירוסים שלה ....... לא הבנתי ..........