VH1 עכשיו יש 3 שעות רוק קלאסי... כרגע בלאק סבאת'...
C Chocoholic New member 15/4/04 #3 מסתבר שהם החליטו ש Nirvana הם רוק קלאסי... נו טוב, מי זה ה rainbow האלה ??
M Mr Jack New member 15/4/04 #5 מאכזב מאוד עד עכשיו :/ באמת אהבתי אתה שיר של ה Rainbow... מישהו זוכר איך קוראים לו ?
P pure alice New member 15/4/04 #6 לא ראיתי את הקליפ אבל יש להם להיט אחד מפורסם שנקרא since you've been gone..
G giba70 New member 15/4/04 #8 אם מדברים על להיטים הלהיט הכי ידוע שלהם היה I Surrender. אני לא מכיר אותם מספיק בשביל לדעת אם זה הסגנון שהיה להם תמיד.
אם מדברים על להיטים הלהיט הכי ידוע שלהם היה I Surrender. אני לא מכיר אותם מספיק בשביל לדעת אם זה הסגנון שהיה להם תמיד.
T ThE RhythM New member 15/4/04 #9 I Surrender שיר מזעזע במיוחד אמנם אני לא מתמצא במיוחד בתולדות והתפתחות ריינבואו אבל אני משער שזה שיר שיצא בתקופה יותר מסריחה שלהם... Man on the Silver Montain ו-Catch the Rainbow הם כבר דוגמאות לשירים קצת יותר מוצלחים שלהם
I Surrender שיר מזעזע במיוחד אמנם אני לא מתמצא במיוחד בתולדות והתפתחות ריינבואו אבל אני משער שזה שיר שיצא בתקופה יותר מסריחה שלהם... Man on the Silver Montain ו-Catch the Rainbow הם כבר דוגמאות לשירים קצת יותר מוצלחים שלהם