Vesica Pisces

ferdinand

New member
Vesica Pisces

דוקטור... (נקרא לו "A") ומיסטר פרדיננד... לא, זה לא פיצול אישיות, שניהם אחד, שניהם אני... מרחבי האינטרנט, הפתיחות, האנונימיות, הזמינות... מאפשרים ל-"דוקטור" לבטא את ה-"פרדיננד" שבו... הדוקטור, ממציא את הפרדיננד שבו... הוא תמיד היה שם, והדוקטור תמיד היה מודע אליו... מרחבי הוירטואליה, נותנים לו מרחב לבטא ובעיקר לשתף אותו עם אחרים. מי "אמיתי" יותר, מי שלם יותר? אף אחד! שניהם אחד. מרחב "פרדיננד" משכר, ממכר, שואב... בריחה מתוקה מהיומיום האפור, מהדיס-אסוציאציה המסויימת, מחוסר היכולת לבטא את "פרדיננד" במרחב היומיומי... תודה לכולכם על השבוע המתוק הזה! נהניתי לקרוא, לכתוב, לקבל מחמאות... אבל חייב להתנתק קצת, כי קצת נסחפתי, להרים את עצמי, להמשיך להרכיב את הפאזלה הזה שלי (שקצת התפרק לאחרונה - לא, יותר נכון, פשוט קיבלתי "סט" עם המון חלקים חדשים, שצריך למצוא את מקומם...) אבל לא לדאוג, עוד אשוב, במאוחר או במוקדם... כשאדע שיכול לקחת את זה במינון הנכון, עם משמעת עצמית.... בי בינתייים פרדיננד.

bugbuster

New member
איש, תהייה חסר מאוד,

בתקווה שיהיו בסט הפאזאלה החדש חלקים שיתאימו גם לפורום. ממש תחסר פה מאוד. תצליח.

יחפון

New member
פרדיננד?

האיש שאמר שיהיה טוב! הלך ולא השאיר תאריך....... ובכל זאת איחוליי הצלחה וגעגועים לפורום..

כן , גם אני מורידה קצת פרופיל

החיים שלי השתבשו קצת , למשך כ 10 ימים חייתי , נשמתי , אהבתי , פינטזתי סקס , עניתי למסרים אישיים . פתאום בערב השנה האזרחית , התעשתתי , אני רוצה את זה , אבל במינון נמוך יותר , אני מידי פעם כמו מכורה נכנסת רואה ומתגעגעת . להתראות

יחפון

New member
ועוד פתגם חכם...

"כאשר את/ה אומר/ת "לא" , דאג/י שלפחות לך לעצמך, יהיה את הנימוק לדבר.... ושוב איחולי הצלחה בכל כיוון ו/או החלטה. מחזיק לכם אצבעות!!! ~יחפון~

hotman10

New member
ואני.. נשארתי כחולם

עם טעם של שוקולד, עם זכרון של חיוך משגע. וכן- גם עם סבלנות ותקווה.

למעלה