Veritas Cluster

benmama

New member
Veritas Cluster

שלום לכולם, אשמח לשמוע אם יש אנשים שהתנסו בעבודה עם Veritas Cluster ויוכלו לספר לי קצת על החוויה גם מבחינה טכנית, גם מבחינת נגישות לתעוד, פתרון תקלות, תמיכה וכו' במיוחד בהשוואה לCluster-ים אחרים דוגמאת Microsoft Cluster. תודה ושבת שלום

ezaton

New member
יש לי נסיון איתו

אמנם, עיקרו היה על יוניקס, ובטקסט, כך שהנסיון שלי עם הממשק הגראפי קצת מוגבל, אבל בתור קלאסטר, הוא *ה*קלאסטר הנעים והטוב ביותר שעבדתי איתו, ואני מנוסה ברשימה קטנה כדלקמן: MSCS AIX HACMP Veritas VCS SunCluster כאמור, הוא הקלאסטר הנעים והסימפאטי ביותר מכל אלו ברשימה, לדעתי. צור איתי קשר (במסרים) לפרטים יותר מדוייקים. אגב, למה אתה שואל?

benmama

New member
תשובה

הפירוש המילולי של Cluster הינו אשכול, איני בקיע בכל השימושים של המונח בתחום המחשבים, אך ההקשר אליו אני התכוונתי הינו אשכול שרתים אשר מספקים שרות מסויים, אשר יכולים לגבות אחד את השני במקרה של כשל באחד מהם. לדוגמא שני שרתי DB שבמקרה שאחד מהם נופל, השני לוקח את תפקידו וממשיך לספק את השרות כמעט ללא הפרעה. התשובה ממש על רגל אחת, אני כמובן ממליץ להמשיך ולקרוא בנושא ..

benmama

New member
הסיבה שבגללה אני שואל

כיום אנחנו משתמשים בMSCS ומחפשים אלטרנטיבה, Veritas נראית כאופציה שאסור להתעלם ממנה .

ezaton

New member
אסור להתעלם, אך היא יקרה

היא אופציה מצויינת ויציבה מאוד, אבל היא לא זולה.

למעלה