veritas 8.6 התאמה ל-WIN2003?

zoltan1

New member
veritas 8.6 התאמה ל-WIN2003?

שלום יש לנו שרת עם WIN NT ותוכנת גיבוי של 8.6 veritas כיום אני צריך לקנות שרת חדש ושאלתי היא אם מישהו יודע האם להמרות שרשום על הקופסא של התוכנת גיבוי שהיא ל-WIN NT ול-WIN2000 האם היא תעבוד על WIN 2003 SBS או שצריך לשדרג אם אפשר אותה? או שעליי לקנות תוכנה חדשה? ומי מוכר או מתמצא בנושא? תודה מראש לעונים

בעז 21

New member
שלום,

לפי מה שידוע לי אין תמיכה רשמית של vertias 8.6 בחלונות 2003. אבל אני הצלחתי להריץ אותו על חלונות 2003. בברכה בעז

אומנם זה עובד

אבל יש פה ושם באגים קטנים... אבל זה במקרים ממש ספציפים ומטורפים שאם נכנסת אליהם אתה כנראה גם תמצא איך לפתור אותם(לפחות זה איך אנחנו הגענו אליהם). בקשר לשידרוג - מומלץ גם ע"י מייקרוסופט וגם ע"י VERITAS או יותר נכון בימים אלו SYMANTEC וגם היכולות שיטות הניהול ועוד פונקציות מיותרות שופרו בהמון בין הגרסאות כולל התממשקות לכלים אחרים מבית היוצר של VERITAS. בעקרון אם תתקין את התוכנה על 2003 או לחילופין תשדרג ל2003 הוא יתריע לך על בעיות ובלאגנים... אבל הכל פתיר. מה שכן מעצה אישית על תעבור בתחנת הביניים של 9 אלא עבור ישירות לכיוון ה10 ואפילו 10D. כמובן שזה תלוי בצרכים שלך ובאיזה רשיונות נוספים אתה רוצה לקנות. כמו שאמרתי קודם כיום המשווק בארץ זה דרך סימנטק. אם אתה צריך טלפון צור קשר במסרים ואני יענה לך כשאני אמצא את המספר. מקווה שעזרתי

למעלה